reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Ancona o co chodzi z tymi śledziami? I czemu akurat z biedronki? Ja nigdy śledzi nie lubiłam i w ciąży też nie jadłam ale mam nadzieje że moje nie wyjdzie brzydkie i głupie;-)

Ancona no to mnie rozwaliłaś, bo właśnie wsunęłam cały pojemniczek śledzi :-D co prawda nie z biedronki, ale może mogą być ;-) spokojnie z taką główką dasz radę. Tymek miał przy porodzie chyba 35,5 i nie było większych problemów. No i wagę 3900g. Dasz radę.

Agutka no to nieźle z tym wróżeniem męża. Ale zapomniałaś go uświadomić że my tu mamy kolejkę ustaloną i nie możesz tak się wpychać przed szereg. Teraz czas ancony i oli, Ty jeszcze poczekaj!

Sandra szyjka 3 centymetry bez rozwarcia to super wynik jak na ten czas. Myślę że spokojnie wytrzymasz jeszcze miesiąc. A waga wcale nie jest mała. Jest taka w sam raz.

Agutka, wow! Spytaj męża, jak myśli, kiedy moja Emilka zechce się przywitać ze światem :-D:-D:-D

Sandra, czyli w porządku jak na razie, pewnie tym razem dzidzi poczeka w brzuszku dłużej niż córka:)

U nas taki jak u Loki w szkole rodzenia mówili, żeby nie stosować diety eliminacyjnej podczas karmienia, tylko nie jeść smażonego, no i wzdymających warzyw i jeszcze bodajże kalafiora. Więc nie mam zamiaru się ograniczać. A też teraz w czasie ciąży muszę przyznać, że daleko mi do zdrowego odżywiania... Chyba jem więcej pizzy niż warzyw :-D

Nina, moja to samo- tak się rozpycha, że idzie oszaleć, a najgorzej jak muszę siedzieć bite 2,5h na super wygodnych, drewnianych krzesłach na wykładzie... Żyć nie umierać!

Mojeboje pojęcia nie mam co jest takiego w śledziach z biedronki :-D a może on ma jakiś odsyp za reklamę ;-) Ale codziennie pyta czy jemy śledzie :-D

Loka 10cm brzmi już rozsądniej ;-) ale i tak jestem przerażona zbliżającym się porodem. .

Marcia no to dzidziuś będzie śliczny mądry :-)

Skurcze coraz częściej się pojawiają i prowadzący mówi że już powoli możemy rodzić aaaaa!!!

Ostatnia edycja:
sandra to się oszczędzaj teraz a maluszek na pewno ten miesiąc jeszcze poczeka :)

AgutkaZG zazdroszczę wagi, ja zaczynałam od 60 a teraz już 74 kg na wadze...

ancona śledzie jadłaś to nie ma się co dziwić, że maluch tak urósł, że już możesz rodzić ;) nie martw się kochana dasz radę!

patuśka współczuję wykładów, jakbym teraz miała chodzić na uczelnie to bym chyba oszalała..dzielna z Ciebie mama a jaki dzidziolek będzie wyedukowany już w chwili porodu :D

Ancona no to ja obstawiam że do końca tygodnia będziesz już miała synka przy sobie :-) będę z niecierpliwością czekała na wieści od Ciebie. No i trzymaj się dzielnie!!!!! Pamiętam ten stres tuż przed porodem!!!!! Ale w sumie to trochę Ci zazdroszczę. Kurcze stresuję się jakby to miał być już mój poród.

reklama
Agutka no to masz męża wróżbitę:) Ale marcia ma rację jest kolejka:)

Sandra dobrze że wszystko ok na wizycie:) Uwaźaj na siebie:)

Mika to co Ty tez zamykasz peleton;)

Ancona dasz radę Kochana:) Trzymam kciuki:)

Ostatnia edycja:
Do góry