reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

ja to zamierzam jesc po porodzie normalnie oprocz tych wzdymajacych rzeczy i smazonych, a noi bez slodyczy, ale tez ze wzgledu na to, zeby schudnac! biare sie za siebie i zamierzam byc sexi mama!

reklama
Babeczki,ja serio muszę pogadać,chyba,z Mężem,czy On to tak serio mówił? :-p Bo to jest dziwne. :baffled: :-p
Szczególnie,że kilka lat temu,jak pracował,jako kelner w takiej dużej restauracji,to każdej dziewczynie,któa tam robiła,potrafił powiedzieć,za ile dni dostanie @. I to się sprawdzało. Jezu,nie wiem,co myśleć. :confused: :-D

A waga? Ja serio normalnie jem i wieczorami podjadam i między posiłkami. Nie wiem,od czego to zależy? Dla mnie też dziwne,bo Kuba rośnie,a ja chudnę. :-D :-p

Na końcu listy to chyba jestem ja i kroczek moja ginekolog ostatnio mi mówiła ze z cc trzeba by sie wstrzelic między świętami a weekendem majowym no chyba że się coś szybciej zacznie ale wątpię bo ostatnio mimo krótkiej szyjki przenosilam 10 dni

O mnie nie zapomnijcie :D
Ja mam na 28 kwietnia :)
Dzisiaj w nocy mi sie śniło, że urodziłam przed świętami ........... ale uwaga uwaga Bożego Narodzenia, obudziłam sie z przeświadczeniem, że trzeba uzupełnić garderobę Małego o cieplejsze ubranka :D

Agutka, niezła ta historia, no to wszystko wskazuje na to, że już niedługo będziesz rodzić:) No i oczywiście zazdroszczę Ci tych 3 kilogramów, ja już jestem 14 na plusie:(

Agutka- no niezłe medium z tego Twojego męża, daje to do myślenia.:tak: a lekarz nic nie mówi że tak mało przytyłaś?

Ja też mam przeczucie że następna ja albo Acona. Mnie obleciał strach i puszczam cię kochana przodem. Nie wiem co się ze mną dzieje ale jestem sparaliżowana myślą o porodzie. Muszę się ogarnąc bo tak być nie może. Wiem że chodzi o to że K. wyjeżdża i mogę być sama no ale muszę się z tym pogodzić i "wziąć to na klatę"

Dziewczyny dzisiaj wizytujące odzywać się Agunia-jak szyjka? Sandra i któraś jeszcze? czekamy na newsy

Hej ja już po wizycie , szyjka się trzyma ma 3 cm i jest miękka . Mała ma 2 kg wydaje mi się że mało ale może mi się wydaje :-):-) . Pierwszy raz spokojnie dała się pomierzyć prawdopodobnie spała i dlatego sam się śmiał bo zawsze jak chodziłam to miał z tym problem :-D:-D. Mówi że ma lekkie obawy czy wytrzymam do terminu ale ma na dzieję że tak . Powiedział że chociaż te 4 tygodnie jeszcze i będzie dobrze , też mam przeczucie że mogę nie dotrwać ale spakowana w razie czego jestem żadne skurczę się nie pojawiają na razie. Mam obserwować w razie co i mam dzwonić gdyby coś się działo . Ale ogólnie jestem zadowolona a co do terminu to mam dwa dni do tyłu czyli wychodzi 25 kwietnia . Na razie to tyle kolejna wizyta 27 marca :-)

Ola : Powiedział mi że co do aktywności mam nie świrować , robić pomału a polegiwać więcej czyli popołudniami na przykład , mówi że są rzeczy na które człowiek nie ma wpływu jak jej się za chcę wyjść wcześniej to nawet leżenie plackiem nie pomoże . Czyli żyję teraz jak zwykle pomału bez wydziwień i czekam i jestem przygotowana w razie czego .

reklama
Sandra super że po wizycie wszystko Ok :)

A jak reszta wizytówek ? ;-)

Ola Viltutti jesteśmy na czele peletonu hehe
Dzisiaj profesor na wizycie powiedział: rodzić naturalnie i jeść śledzie z biedronki żeby dzieci były ładne i mądre :-D:-D:-D
Powtarza to na każdym obchodzie ale jak mój kluseczek będzie duży a już jest to niech sam rodzi SN! Już obwód główki mnie przeraża 34,09cm maaatko jak takie cudo ma się dołem przecisnąć :0

Do góry