reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Super wieści Laseczki:)

Madzikm aż miło czytać::)
Ano pewnie macie racje że teraz to już pewnie dokuczać nam będzie sporo rzeczy ale kurcze wiecie co mi najbardziej ciąży? Nie brzuch, nie bolące plecy, nie skurcze tylko taodpowiedzialność że nosze w sobie to dziecko :tak: Chociaz to najwspanialsze co mozna odczowac to jego ruchy ale chyba latwiej mi bedzie jak juz sie urodzi:) Czlowiekz kazdym oddechem sie zastanawia czy cos tam nie szkodzi dziecku czy dobrze sie rozwija, czy mu niczego nie brakuje no stres straszny jak dla mnie:tak:

reklama
No ja dziewczynki dopiero dzis napisze o wizycie, choc bylismy 14.02 :-)
Z maluszkiem wszystko w porzadku, glowke ma w dole po prawej stronie, ale fakt moze sie jeszcze przekrecic, choc lekarz jak zobaczyl, ze glowka w dole to powiedzial, ze dobrze, ze jest w dole, wiec moze sie nie przekreci :-)
Wazy juz 1913 gram, oczywiscie +/- 250 gram, teraz podobno ma przybierac srednio 200 gram na tydzien, wiec przez ok 8 tygodni to ok 1,5 kg, ale zobaczymy!

Wszystko jakby nie bylo w porzadku, moj maz caly czas zza ramienia lekarza zadawal pytania, zachwycony, a lekarz mega cierpliwy i taki konkretny, zaluje, ze nie prowadzi mi ciazy, bo tez na nfz do niego przychodze na to usg, a chodze to innej prowadzic ciaze, ale przy nastepnym dziecku nie zrobie tego bledu!

Z maluszkiem wszystko w porzadku, glowke ma w dole po prawej stronie, ale fakt moze sie jeszcze przekrecic, choc lekarz jak zobaczyl, ze glowka w dole to powiedzial, ze dobrze, ze jest w dole, wiec moze sie nie przekreci :-)
Wazy juz 1913 gram, oczywiscie +/- 250 gram, teraz podobno ma przybierac srednio 200 gram na tydzien, wiec przez ok 8 tygodni to ok 1,5 kg, ale zobaczymy!

Wszystko jakby nie bylo w porzadku, moj maz caly czas zza ramienia lekarza zadawal pytania, zachwycony, a lekarz mega cierpliwy i taki konkretny, zaluje, ze nie prowadzi mi ciazy, bo tez na nfz do niego przychodze na to usg, a chodze to innej prowadzic ciaze, ale przy nastepnym dziecku nie zrobie tego bledu!

Super wizyta:-):-) Widzę, że nasze maluszki podobne wagowo:tak:

kolejne dobre wieści :) Bomba :)

reklama
Hej Dziewczyny,
Czy są wśród Was jakieś dziewczyny, którym posypała się tarczyca w czasie ciąży? Czytała, że to się bardzo rzadko zdarza, ale wygląda na to, ze mi się przytrafiło. Od początku ciąży robiłam sobie regularnie TSH i ft4, bo mam w rodzinie "tarczycowców" no i ostatnio TSH przekroczyło normę dla ciężarnych tj. 2,66. Dostałam już Euthyrox. Powinnam się tym martwić?

Do góry