Dagmar, no czasami opr się przydaje, teraz musisz być grzeczna, słuchać lekarzy i unikać maratonów. Gratuluję synka, zobaczymy czy nam się sprawdzi![]()
czyli póki co tylko my trzy mamy przewidzianego synka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagmar, no czasami opr się przydaje, teraz musisz być grzeczna, słuchać lekarzy i unikać maratonów. Gratuluję synka, zobaczymy czy nam się sprawdzi![]()
od razu powiem, że byłam dziś u lekarza, tatuś pierwszy raz zobaczyl dzidzie i szok, że ona serio tam jest taka malutka! niestety nie mam fotkimłody nie mieści się już cały na monitorze
i ma 12cm więc szykuje mi się duże dzieciątko. marcia331 uważaj na siebie!
![]()
Mnie po wczorajszej cytologii zaczął boleć brzuch w lewym dolnym boku, przy chodzeniu głównie, w związku z tym byłam u lekarza i prawdopodobnie mam poluzowane jakieś wiązadło? W każdym razie mam zwolnienie na miesiąc i nakaz bezwzględnego leżenia :/ jakby do jutra nie przeszło to mam się zgłosić po skierowanie do szpitala (ale zgłoszę się po niedzieli jeśli będzie taka potrzeba).
Poza tym, miałam USGewidentnie chłopak! Długość 11,5 cm od dupki do głowy
wszystko ma śliczne, jakie trzeba i ile trzeba
![]()
Mnie po wczorajszej cytologii zaczął boleć brzuch w lewym dolnym boku, przy chodzeniu głównie, w związku z tym byłam u lekarza i prawdopodobnie mam poluzowane jakieś wiązadło? W każdym razie mam zwolnienie na miesiąc i nakaz bezwzględnego leżenia :/ jakby do jutra nie przeszło to mam się zgłosić po skierowanie do szpitala (ale zgłoszę się po niedzieli jeśli będzie taka potrzeba).
Poza tym, miałam USGewidentnie chłopak! Długość 11,5 cm od dupki do głowy
wszystko ma śliczne, jakie trzeba i ile trzeba
![]()