reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
No rzeczywiście nic szczególnego ;-) Powodzenia!!!!!!!!
A czego ja sie moglam spodziewac? Moze jak by skurcze do tego byly albo bym je czuła... w środę rano ktg to zobaczymy :) teraz patrze na sterte prasowania ktore na mnie czeka i czekam na powrót męża. No i starszak wymyslil ze mam w piatek urodzic w jego urodziny - marzyciel.

Auliya - niech Ci się więc życzenie spełni :-)

Ja dziś też miałam wizytę i "jeszcze pochodzę" - niby zaczynam dziś 40 tc a ktg płaściutkie, szyjka cała, Młody wysoko (aż się lekarz zdziwił) i ma tak 3200-3300 (nie mierzył go dokładnie). Tylko łożysko wykazuje cechy zużycia, więc kolejna wizyta w piątek.
Tak w ogóle nawet zaczyna mi się podobać nfzowa opieka - tzn ogolnie na czas ciazy lipa, przynajmniej u mnie, bo traktowana byłam bardzo zdawkowo. Ale w okresie okoloporodowym czuję się zaopiekowana i to znacznie lepiej niz u prywatnego ;-)

Hej Laski...

Odebrałam dziś wyniki i chyba nie są najlepsze.. ale całe szczęście jutro mam wizytę i wszystko się wyjaśni..

Ajjj całą ciążę miałam wzorowe wyniki a na koniec zaczęły się problemy...

Aż mi się humor popsuł:(

Agama no mam nadzieje ze nie jest tak zle. Trzymam kciuki i daj znac po...

Z tym " pochodzi Pani jeszcze" to fajnie bo mozna zaraz urodzic a u mnie niby juz a moge jeszcze przenosic. Maz wspolpracy odmawia i goni z robota na budowie poki moze :)

reklama
Auliya mój też odmówił współpracy w wykurzaniu Kubusia:/ Stwierdził, że mamy jeszcze czas po porodzie:/ Ja się pytam kiedy???? Za kolejne 10 tyg:/

Do góry