reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Auliya gratuluje serdecznie udanej wizyty i bezpiecznego terminu:)

Evelinkamysle ze bardziej to przeziebienie bardziej wyszlo:) Zreszta dziwie sie ze widzac ze jestes przeziebiona zrobili ci CRP:? A mam pytanko czy np nie kazali ci przypadkiem przyjsc do szpitala na czczo? Bo pamietam ze dziewczyny z sali nie jadly od 22 dnia poprzedniego no i rano dostaly dwie kroplowki nawadniajace z elektrolitami. Serdecznie Ci zycze zebys jutro dostala Zuzie kolo siebie:) :tak:

reklama
No i w koncu dobre wiesci! :) Wedlug dzisiejszego USG Oskar wazy 2790g! :) A moje wyniki moczu w koncu sa bez zarzutu :) ImageUploadedByForum BabyBoom1395686143.051931.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1395686143.051931.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395686143.051931.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 66
Jouluetto jaki śliczny synyś!!!! Zdjęcie bardzo realistyczne!!! Fajnie że już teraz możesz sobie wyobrazić jak będzie wyglądał :-) No i super że wyniki moczu w końcu dobre. Tak trzymać!!!

Ja też jutro na wizytę idę. I też zaczynam się trochę stresować. Ciekawe czy na ktg wyjdą jakieś skurcze. Dzisiaj był lepszy dzień w porównaniu do ostatnich i jakoś bardzo mnie nie męczyły, więc nie wiem jak będzie jutro. A szyjka..... obawiam się że usłyszę to co zwykle czyli że nic się nie rusza..... Jeszcze niedawno się cieszyłam z takich informacji że mimo skurczy szyjka trzyma. Ale teraz to już bym chciała żeby się powoli coś tam szykowało. No cóż zobaczymy jutro.

Dziewczyny gratuluję wizyt:tak:!
Evelinkaaa mam nadzieję, że CRP nie wpłynie na jutrzejszą decyzję i będziesz miła jutro Zuzię przy sobie:-)
Jouluatto piękne zdjęcie! Super że wyniki dobre i rozumiem, że dom narodzin wraca do gry :tak:...
Ja jutro mam USG i potem wizytę,,, mam nadzieję, że wieści będą dobre....;-)

Aż miło się czyta takie wpisy :D

Jouluatto no nareszcie :) myślę że to przez te słodycze weekendowe :D fotka super u mnie niestety takich brak...
magda8805, marcia331 powodzenia jutro...

reklama
Kroczku tez byłam zdziwiona ze kazał Mi zrobić to badanie zwłaszcza że jeszcze dość mocno byłam pociągająca noskiem na wizycie, no ale kazał to zrobiłam :-) a jutro mam być na czczo tzn. jadę do szpitala na 15:30 i lekarza kazał od 9-10 już nic nie jeść i nie pić. Z jedzeniem dam sobie radę ale z piciem może być gorzej :dry:

Jouluatto wspaniałe wieści :-)

Oj dziewczyny ale się stresuje :-( masakra idę spróbować zasnąć i odezwę się jutro jak już coś będę wiedziała :-) trzymajcie mocno kciuki :-*

Do góry