reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

DJMka najwazniejsze jest to żebyś Ty się czuła bezpiecznie i nie musiała się martwić, że powtórzą się niemiłe rzeczy z pierwszego porodu! no to teraz czekamy n rozwój sytuacji :)

reklama
Niunia nawet wczoraj mężowi o tym wspomniałam, co zrobić jak da mi wybór.
Najbardziej nie chcę, by powtórzyło się to, że ja się wymęczę, dziecko też, a i tak mnie potną :no: Wolę iść i wiedzieć, co mnie czeka. Poza tym szkoda mi czasu na leżenie w szpitalu, bo pewnie za synem będę tęsknić niesamowicie.

Kroczek i tego będę się trzymać :)

DJMka - najważniejsze, ze masz wybór i robisz jak uważasz. Dziś mam taki nastrój, ze zgodziłabym się na cc i to przed terminem i na wszystko bym się zgodziła... A ja przez te wwszystkie lata broniłam się przed cesarką, w dodatku dziwiłam się takim "na zyczenie pacjentki". Dziś mnie juz nic nie dziwi.... Ratunku!!!..........

DJMka - najważniejsze, ze masz wybór i robisz jak uważasz. Dziś mam taki nastrój, ze zgodziłabym się na cc i to przed terminem i na wszystko bym się zgodziła... A ja przez te wwszystkie lata broniłam się przed cesarką, w dodatku dziwiłam się takim "na zyczenie pacjentki". Dziś mnie juz nic nie dziwi.... Ratunku!!!..........

Ty się tak na wszystko w ciemno nie zgadzaj ;-)

Nie spodziewałam się tego wyboru, ale szczerze mówiąc cieszę się, że go mam.

DJMka - na cesarkę bym się juz chyba dzisaj zgodziła. Niech mnie biorą choćby dziś. MAM DOŚĆ BYCIA W CIAŻY, bo mi ciąży!!!!!!

Ja wyboru nie mam:-( A wolałabym mieć.......nie cierpie jak ktos mi coś narzuca.....
Jotemko jak ja CIę rozumiem......juz mi ciężko i źle i hormony mnie wyprowadzają z równowagi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ALbo jestem zła albo rycze nawet przy stercie prania do składania:angry::angry::angry:

Jotemka ja mam dosyć za pierwszym razem a Ty za szóstym to już musisz mieć dosyć do kwadratu albo do sześcianu i jeszcze dalej! jeszcze tylko trochę i wyjdzie, tego się trzymajmy..powoli każdą dopada dół przedporodowy, nie jesteś z tym sama a wiadomo, że w grupie raźniej..chociaż trochę..

a jakby mi powiedzieli że dziś mi zrobią cesarkę to bym leciała aż by się za mną kurzyło!

no to ja Was rozumiem doskonale, też już niech mnie biorą i robią co chcą, ciąży mi już!
Z jednej strony zazdroszczę wszystkim co już urodziły, ale jak dzieci wcześniej to często dłużej się siedzi w szpitalu, a dla mnie to największa trauma. Ja mam mieć CC i też jestem przerażona, bo przecież to dłużej w szpitalu. Najchętniej to chciałabym tak pojechać i dowiedzieć się o już 9cm i rodzimy bo się nie opłaca ciąć :p hahaha, marzenia :D

reklama
Jotemka ja mam dosyć za pierwszym razem a Ty za szóstym to już musisz mieć dosyć do kwadratu albo do sześcianu i jeszcze dalej! jeszcze tylko trochę i wyjdzie, tego się trzymajmy..powoli każdą dopada dół przedporodowy, nie jesteś z tym sama a wiadomo, że w grupie raźniej..chociaż trochę..

a jakby mi powiedzieli że dziś mi zrobią cesarkę to bym leciała aż by się za mną kurzyło!

Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko u mnie trochę za wcześnie jeszcze.........

Do góry