reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

DJMka najwazniejsze jest to żebyś Ty się czuła bezpiecznie i nie musiała się martwić, że powtórzą się niemiłe rzeczy z pierwszego porodu! no to teraz czekamy n rozwój sytuacji :)

reklama
Niunia nawet wczoraj mężowi o tym wspomniałam, co zrobić jak da mi wybór.
Najbardziej nie chcę, by powtórzyło się to, że ja się wymęczę, dziecko też, a i tak mnie potną :no: Wolę iść i wiedzieć, co mnie czeka. Poza tym szkoda mi czasu na leżenie w szpitalu, bo pewnie za synem będę tęsknić niesamowicie.

Kroczek i tego będę się trzymać :)

DJMka - najważniejsze, ze masz wybór i robisz jak uważasz. Dziś mam taki nastrój, ze zgodziłabym się na cc i to przed terminem i na wszystko bym się zgodziła... A ja przez te wwszystkie lata broniłam się przed cesarką, w dodatku dziwiłam się takim "na zyczenie pacjentki". Dziś mnie juz nic nie dziwi.... Ratunku!!!..........

DJMka - najważniejsze, ze masz wybór i robisz jak uważasz. Dziś mam taki nastrój, ze zgodziłabym się na cc i to przed terminem i na wszystko bym się zgodziła... A ja przez te wwszystkie lata broniłam się przed cesarką, w dodatku dziwiłam się takim "na zyczenie pacjentki". Dziś mnie juz nic nie dziwi.... Ratunku!!!..........

Ty się tak na wszystko w ciemno nie zgadzaj ;-)

Nie spodziewałam się tego wyboru, ale szczerze mówiąc cieszę się, że go mam.

DJMka - na cesarkę bym się juz chyba dzisaj zgodziła. Niech mnie biorą choćby dziś. MAM DOŚĆ BYCIA W CIAŻY, bo mi ciąży!!!!!!

Ja wyboru nie mam:-( A wolałabym mieć.......nie cierpie jak ktos mi coś narzuca.....
Jotemko jak ja CIę rozumiem......juz mi ciężko i źle i hormony mnie wyprowadzają z równowagi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ALbo jestem zła albo rycze nawet przy stercie prania do składania:angry::angry::angry:

Jotemka ja mam dosyć za pierwszym razem a Ty za szóstym to już musisz mieć dosyć do kwadratu albo do sześcianu i jeszcze dalej! jeszcze tylko trochę i wyjdzie, tego się trzymajmy..powoli każdą dopada dół przedporodowy, nie jesteś z tym sama a wiadomo, że w grupie raźniej..chociaż trochę..

a jakby mi powiedzieli że dziś mi zrobią cesarkę to bym leciała aż by się za mną kurzyło!

no to ja Was rozumiem doskonale, też już niech mnie biorą i robią co chcą, ciąży mi już!
Z jednej strony zazdroszczę wszystkim co już urodziły, ale jak dzieci wcześniej to często dłużej się siedzi w szpitalu, a dla mnie to największa trauma. Ja mam mieć CC i też jestem przerażona, bo przecież to dłużej w szpitalu. Najchętniej to chciałabym tak pojechać i dowiedzieć się o już 9cm i rodzimy bo się nie opłaca ciąć :p hahaha, marzenia :D

reklama
Jotemka ja mam dosyć za pierwszym razem a Ty za szóstym to już musisz mieć dosyć do kwadratu albo do sześcianu i jeszcze dalej! jeszcze tylko trochę i wyjdzie, tego się trzymajmy..powoli każdą dopada dół przedporodowy, nie jesteś z tym sama a wiadomo, że w grupie raźniej..chociaż trochę..

a jakby mi powiedzieli że dziś mi zrobią cesarkę to bym leciała aż by się za mną kurzyło!

Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko u mnie trochę za wcześnie jeszcze.........

Do góry