reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

jouluatto z syneczkiem się zgraliście po prostu, Ty drobniutka to Oskar nie chcę zabierać więcej miejsca i się dopasował do tego, które ma a jak widać szczęśliwy z niego chłopaczek że się tak ślicznie uśmiecha! Oskar na prawdę do taty podobny!!! :)

milenka nie jesteś sama, ja od początku ciąży nie byłam ani razu badana ginekologicznie bo się tu tego nie robi, pojęcia nie mam co z moją szyjką, czy jest rozwarcie czy go nie ma. Ale powiem Ci, że jak cały czas dobrze się czuję to w ogóle się tym nie przejmuję a tak bym pewnie się zastanawiały czy odpowiednio długa czy twarda czy miękka a jak nie wiem to o tym nie myślę, jak mała będzie chciała to wyjdzie i tyle ;)

Kurczę nigdy nie rozumiałam jak ludzie mówili, że noworodek jest podobny do mamy albo taty bo większosć wyglądała dla mnie tak samo a teraz od razu widzę, że Oskar Asi do taty podobny bardzo a wczoraj na usg dostrzegłam u Lilki już nie tylko uszka ale i nos po tacie..a to wcale nie są dobre wieści bo byliśmy zgodni oboje że co jak co ale nos to jednak musi mieć mój :p

Ostatnia edycja:
reklama
No no! Ja już zapowiedziałam mężowi, że jak Staś będzie miał nos po nim, to będzie rozwód :D Ma mieć mój nos i tyle! :)
A co do badań, to u mnie za każdym razem wkłada paluchy i sprawdza szyjke :)

A ja sie z tego wszytskiego na jutro na usg umówiłam. Ostatnio miałam robione w 29 tygodni. U kardiologa-neonatologa. Mój gin stwierdził, ze w takim razie teraz w 38 tygodniu zrobimy. No chyba go pogięło. Nie wiem jak łożysko, nie wiem jak wody, ile młody "waży" - wtedy był juz duży :rofl2:, a on mówi czekamy do 38 tygodnia??? No i idę, dla mojego spokoju. Znając życie dostanę fotkę twarzyczki. Oby.

GRATULUJĘ udanych wizyt

OLA, Villutti - to Wy dziewczyny już na finiszu:-) ale Wam fajnie

Mi na ostatnim USG juz mały był mało widoczny, gin mówiła że juz poprostu jest za duzy, i tylko w sumie bużke widziałam, ale nie weim do kogo jest podobny;-) pierwszy synek to klon mój to może drugi do taty bedzie.
A zauwazyłyście że w wiekszości (oczywiście nie jest to regułą) że pierwsze dziecko np synek to jest do mamy podobny a córka do taty, u mnie i u moich przyjaciólek to akurat sie sprawdziło

Jotemka jak Cię to uspokoi to pewnie, że idź :) no i foteczka będzie ;) ja mam mojej tylko z połówkowego..i to jedno bo jedno dałam mojej mamie i sobie oprawiła w ramkę i jak teściowie zobaczyli to zrobili aferę że oni też chcą a miałam dwa więc im pokazałam żeby jedno wybrali a oni zabrali oba ;/

Oliwia nie strasz mnie proszę!! ;) nos i nogi musi mieć moje :p inaczej jak u Agaty będzie rozwód :p

Temu się cieszę po raz kolejny, że prywatnie chodzę do gina :) Co wizyta to zdjęcie :) Już pół albumu fotkami z usg pozapychałam :D
nina2013 - nawet w szpitalu mu to powtarzałam, bo z okna było widać Sąd Rodzinny. Pokazałam palcem i mówię: "Ty pamiętaj o tym nosie" :D

reklama
agata ja też chodzę prywatnie ale zdjęć nie mam :p mój się sam przestraszył wczoraj jak mu powiedziałam że ten nos to wygląda jak jego a on do mnie "o nie to brzydko.." i aż się zasmucił :p

Do góry