Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
l-oka super wieści! Ktg mają w Babka medica i w poradni przy szpitalu św ZofiiWitajcie,
ja juz po wizycie. Mluszek bedzie wysoki i nie za gruby. Dzisiaj (33t5d) wazy 2150 przytył kilogram w miesiac
Wody mam w porzadku, reszta tez oki. Teraz wizyta za 3 tygodnie Jak nic nie wyskoczy to na 90% zdecyduje sie rodzic w szpitalu u mojego lekarza - dogadalam z nim ze jak mnie przyjma do porodu to sie pojawi i bedzie monitorował wszystko a w razie cc bedzie mnie ciąl - zawsze to razniej
Pobrali mi tez wymaz na paciorkowca. A hiv i kily nie beda powtarzac - miala zaraz na poczatku ciazy badane wec lekarz stwierdzil ze nie ma potrzeby.
mam robic od marca KTG przynajmniej raz na 2 tygodnie a najlepiej raz w tygodniu - z uwagi na cukrzyce. Ale kurcze prawie nigdzie nie maja tego KTG. chyba do szpitala spróbuje podjechac zeby mi robili.
Uff..kamien z serca