reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Witajcie,

ja juz po wizycie. Mluszek bedzie wysoki :) i nie za gruby. Dzisiaj (33t5d) wazy 2150 :) przytył kilogram w miesiac :szok:

Wody mam w porzadku, reszta tez oki. Teraz wizyta za 3 tygodnie :) Jak nic nie wyskoczy to na 90% zdecyduje sie rodzic w szpitalu u mojego lekarza - dogadalam z nim ze jak mnie przyjma do porodu to sie pojawi i bedzie monitorował wszystko :) a w razie cc bedzie mnie ciąl - zawsze to razniej :)

Pobrali mi tez wymaz na paciorkowca. A hiv i kily nie beda powtarzac - miala zaraz na poczatku ciazy badane wec lekarz stwierdzil ze nie ma potrzeby.

mam robic od marca KTG przynajmniej raz na 2 tygodnie a najlepiej raz w tygodniu - z uwagi na cukrzyce. Ale kurcze prawie nigdzie nie maja tego KTG. chyba do szpitala spróbuje podjechac zeby mi robili.

Uff..kamien z serca :)

Witajcie,

ja juz po wizycie. Mluszek bedzie wysoki :) i nie za gruby. Dzisiaj (33t5d) wazy 2150 :) przytył kilogram w miesiac :szok:

Wody mam w porzadku, reszta tez oki. Teraz wizyta za 3 tygodnie :) Jak nic nie wyskoczy to na 90% zdecyduje sie rodzic w szpitalu u mojego lekarza - dogadalam z nim ze jak mnie przyjma do porodu to sie pojawi i bedzie monitorował wszystko :) a w razie cc bedzie mnie ciąl - zawsze to razniej :)

Pobrali mi tez wymaz na paciorkowca. A hiv i kily nie beda powtarzac - miala zaraz na poczatku ciazy badane wec lekarz stwierdzil ze nie ma potrzeby.

mam robic od marca KTG przynajmniej raz na 2 tygodnie a najlepiej raz w tygodniu - z uwagi na cukrzyce. Ale kurcze prawie nigdzie nie maja tego KTG. chyba do szpitala spróbuje podjechac zeby mi robili.

Uff..kamien z serca :)
l-oka super wieści! Ktg mają w Babka medica i w poradni przy szpitalu św Zofii

Dziekuje dziewczyny, Jotemka no wlasnie chyba zrobie w zofii bo tam tez juz mam lekarke :) i ma mi zalozyc karte do szpitala jak bede na kolejnej wizycie. Ale chyba jednak zdecyduje sie na poród w szpitalu mojego lekarza, przy okazji kolejnej wizyty mam miec spotkanie z polożną to wtedy podejmę ostateczną decyzje.

Loka super wieści, ciekawe kiedy moja pannica będzie tyle ważyć :-) pewnie za 3-4 tygodnie dopiero. I że z lekarzem się dogadałaś, teraz będziesz spokojniejsza:)

reklama
Do góry