reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Witajcie,

ja juz po wizycie. Mluszek bedzie wysoki :) i nie za gruby. Dzisiaj (33t5d) wazy 2150 :) przytył kilogram w miesiac :szok:

Wody mam w porzadku, reszta tez oki. Teraz wizyta za 3 tygodnie :) Jak nic nie wyskoczy to na 90% zdecyduje sie rodzic w szpitalu u mojego lekarza - dogadalam z nim ze jak mnie przyjma do porodu to sie pojawi i bedzie monitorował wszystko :) a w razie cc bedzie mnie ciąl - zawsze to razniej :)

Pobrali mi tez wymaz na paciorkowca. A hiv i kily nie beda powtarzac - miala zaraz na poczatku ciazy badane wec lekarz stwierdzil ze nie ma potrzeby.

mam robic od marca KTG przynajmniej raz na 2 tygodnie a najlepiej raz w tygodniu - z uwagi na cukrzyce. Ale kurcze prawie nigdzie nie maja tego KTG. chyba do szpitala spróbuje podjechac zeby mi robili.

Uff..kamien z serca :)

Witajcie,

ja juz po wizycie. Mluszek bedzie wysoki :) i nie za gruby. Dzisiaj (33t5d) wazy 2150 :) przytył kilogram w miesiac :szok:

Wody mam w porzadku, reszta tez oki. Teraz wizyta za 3 tygodnie :) Jak nic nie wyskoczy to na 90% zdecyduje sie rodzic w szpitalu u mojego lekarza - dogadalam z nim ze jak mnie przyjma do porodu to sie pojawi i bedzie monitorował wszystko :) a w razie cc bedzie mnie ciąl - zawsze to razniej :)

Pobrali mi tez wymaz na paciorkowca. A hiv i kily nie beda powtarzac - miala zaraz na poczatku ciazy badane wec lekarz stwierdzil ze nie ma potrzeby.

mam robic od marca KTG przynajmniej raz na 2 tygodnie a najlepiej raz w tygodniu - z uwagi na cukrzyce. Ale kurcze prawie nigdzie nie maja tego KTG. chyba do szpitala spróbuje podjechac zeby mi robili.

Uff..kamien z serca :)
l-oka super wieści! Ktg mają w Babka medica i w poradni przy szpitalu św Zofii

Dziekuje dziewczyny, Jotemka no wlasnie chyba zrobie w zofii bo tam tez juz mam lekarke :) i ma mi zalozyc karte do szpitala jak bede na kolejnej wizycie. Ale chyba jednak zdecyduje sie na poród w szpitalu mojego lekarza, przy okazji kolejnej wizyty mam miec spotkanie z polożną to wtedy podejmę ostateczną decyzje.

Loka super wieści, ciekawe kiedy moja pannica będzie tyle ważyć :-) pewnie za 3-4 tygodnie dopiero. I że z lekarzem się dogadałaś, teraz będziesz spokojniejsza:)

reklama
Do góry