reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
cześć
tak mi się przypomniało bo miałam już wcześniej zapytać :-D
jak zareagowali wasi mężowie jak zobaczyli badanie USG dopochwowe?

bo ja niezapomnę tego NIGDY lekarz najpierw mnie zbadał na fotelu potem poprosił męża na USG a mój Krzyś takie oczy, zamiast patrzeć na monitor to zagląda jak obcy facet jego żonie mrówkojada zasadza dalej mi sie chce śmiać jak jego mine sobie przypomnę :-D

To jest mój Skarbuś :-)
Zobacz załącznik 583511

Jednak nie jestem taka ciemna :szok: udało się!

Hahaha on się za głowę trzyma :D :D :D
Świetne :)

Ancona - gratulacje :-) Duży już ten Twój maluszek

lizzy - mój w ogóle nie był obecny przy żadnym USG dopochwowym. Ja tylko pamiętam swoją reakcję w pierwszej ciąży :-) Byłam naprawdę wtedy zszokowana.... A jak zadzwoniłam do mojego męża po badaniu, też miał nietęgi głos.... ;-)

My dzisiaj mieliśmy USG :) 12tc6dz :-)
No i nasz Skarbek bezwstydny uraczył nas na "dzień dobry" widokiem swojego siusiaka :) Także wiemy, że fasolka jest Aleksandrem :D Poza tym, mierzy 6,39cm i jest całkiem żwawy i złośliwy, bo akurat fikał się tak, żeby lekarz nie mógł zobaczyć co w danej chwili planował zbadać :) Ale po małym boju wymierzone zostało wszystko i jest w jak najlepszym porządku :)
Co do siusiaka, lekarz powiedział jest w zasadzie bardzo wcześnie żeby na tym etapie rozpoznać płeć no ale mieliśmy wyjątkowe szczęście i chyba oboje wiemy co widzieliśmy :)
Zobacz załącznik 583620

No i z każdą wizytą, termin porodu zmienia się o 1 dzień, także dzisiaj wywróżono nam na 29 marca. Ale my uparcie trzymamy się daty 1 kwietnia, bo wiemy że Oluś będzie kawał chłopa po prostu :D

reklama
"ale jaja" to też mi się wyrwało jak zobaczyłam :D
Lekko szokujący widok, jak lekarz ledwo co wsadził głowicę a tam siurdol :) I to jaki...

Do góry