To dobrze że nie jest gorzej. Zleci, tylko musisz się oszczędzać! Ja też dostałam już konkretny termin (11.04) i się cieszę bo sobie odliczać mogę :-) ja lubię wiedzieć co i jak! No tylko że teraz nie ode mnie to w 100% zależy no ale jestem dobrej myśli! Damy radę!!!
reklama
dagmar na pewno pociągniecie z małą do tego terminu! tylko leż, oszczędzaj się a jak teściowa jeszcze rzuci Ci tekstem, że masz nie leżeć z tabletem tylko się dziećmi zająć to do niej zadzwonimy i parę słów niemiłych powiemy bo teraz masz się oszczędzać!! tak na serio! trzymajcie się
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Dagmar czyli rozwarcie masz takie jakie miałaś ostatnio tak??? Czyli nie tak źle :-) dasz radę jeszcze te 7 tygodni. I tak jak już kiedyś mówiłyśmy będziesz się mogła tym wszystkim lekarzom zaśmiać w twarz za te wszystkie bzdury które gadali od samego początku. Tylko nie szalej kochana, nie szalej. Wszystko już masz prawie przygotowane więc spokojnie czekaj. A jak ta Twoja spirala i jak ułożenie małej??? Nadal tak nisko jest?
Popieram w 100%, nawet w 200
L-oka - ten antybiotyk to byl w takiej niebieskiej saszetce do rozpuszczenia w wodzie, nawet dobry w smaku.
A z tym terminem to fakt nie przejmuje sie, bo w sumie na każdym USG wychodzi cos innego, a i tak na porodówce patrza sie na termin z karty ciąży, i ja takze takiego sie trzymam. Pierwszego synka urodziłam 10 dni po terminie
tak, mouran czy jakos tak. Smaku sie bałam ale rzeczywiscie byl znosny
jestem.
Część pochwowa lekko skrucona, rozwarcie na palec.
jakiekolwiek skurcze- na oddział. Bo teraz to już z 2 takie akcje i nie dadzą rady tego zatrzymać.
Jak donoszę to rodzę 18 marca :O
17 idę na oddział a 18 tną.
Dziwnie mi z tak konkretnym terminem... nie wiem co myśleć :O
No i dobrze 7 tygodni to minie, tylko Kochana nie bierz sie za zadne juz prace!
dagmar
Dagmar czyli rozwarcie masz takie jakie miałaś ostatnio tak??? Czyli nie tak źle :-) dasz radę jeszcze te 7 tygodni. I tak jak już kiedyś mówiłyśmy będziesz się mogła tym wszystkim lekarzom zaśmiać w twarz za te wszystkie bzdury które gadali od samego początku. Tylko nie szalej kochana, nie szalej. Wszystko już masz prawie przygotowane więc spokojnie czekaj. A jak ta Twoja spirala i jak ułożenie małej??? Nadal tak nisko jest?
Tak ale część pochwowa się skróciła :/ Wiesz, że nie wiem :O
Nie pytałam- byłam zła że mimo leżenia się skraca
Ale jak zwykle było śmiesznie
dagmar na pewno pociągniecie z małą do tego terminu! tylko leż, oszczędzaj się a jak teściowa jeszcze rzuci Ci tekstem, że masz nie leżeć z tabletem tylko się dziećmi zająć to do niej zadzwonimy i parę słów niemiłych powiemy bo teraz masz się oszczędzać!! tak na serio! trzymajcie się
tekst mego gina "leżeć, uważać... dobra teoria wyssana spod pachy- każ babie z 3ką dzieci leżeć, hahaha"
tak, mouran czy jakos tak. Smaku sie bałam ale rzeczywiscie byl znosny
No i dobrze 7 tygodni to minie, tylko Kochana nie bierz sie za zadne juz prace!
Kupiłam dzisiaj karuzelkę i koszule do karmienia- wszystko używane.
Jestem gotowa.
Teraz staram się jak najdłużej wytrzymać.
Hahaha- coś mi się przypomniało- mój gin od 8 do 15 marca jedzie na urlop i wtedy mam zakaz rodzenia. Bo jak urodzę to on za karę i tak mnie potnie
No prze gigant
Z
Zovita
Gość
Dagmar zazdroszczę tego ustalonego terminu. Na pewno dotrwasz i zapoczątkujesz na naszym watku szczęśliwy okres rozpakowawczy
dagmar
Dagmar trzymaj się z Luzią 16 marca robię na zamkniętym zakładkę Nasze pociechy i 18 marca wstawiasz zdjęcie Lusi a lekarzom pokazujesz język
tak zrobię
madzikm76
Dagmar - zle nie jest. Wiadomo, ze ta twoja szyjka wrazliwa wiec na kazdy pewnie skurcz reaguje, a Ty ich troche masz jednak. Grunt, ze decyzja juz jest i mozesz zaczac odliczac. Wiemy, ze przy trojce dzieci to nie polezysz, ale staraj sie jak najdluzej nogi razem trzymac
A gin faktycznie jajcarz
A gin faktycznie jajcarz
reklama
ola10
Dagmar- czyli nogi zacisnięte i do 18 marca. Mi się marzy 17 ale marzyć to mi się może.
Fajnie że niektóre już znacie terminy, trochę zazdroszczę. Chyba to jest ten najwiekszy plus cesarki ze wiadomo co i kiedy
Fajnie że niektóre już znacie terminy, trochę zazdroszczę. Chyba to jest ten najwiekszy plus cesarki ze wiadomo co i kiedy