Evelinkaaa
Fanka BB :)
Dagmar super ze już wszystko masz gotowe ale trzymam mocno kciuki abyś wytrzymała do tego 18 marca :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wieczorowo :-)
Ja dziś ciężki dzień miałam bo byłam u endokrynologa, czekania było 3 godziny aż lekarz przyjdzie, potem niepewność czy przyjmie bo zmieniły się zasady że teraz trzeba zapisywać się od stycznia bo lekarz ma dużo pacjentek ciężarnych. ale się udało, wizyta ok, tsh dobre. Tylko zirytował mnie bo wcześniej nic o operacji nie mówił a mam guzka na tarczycy, a dziś przy studentce mówił że teraz w 3 trymestrze się nie operuje I zrozum tu lekarza co on planuje :-(
Zmęczona bardzo, boli chyba wszystko od dłuższego chodzenia, od kilku dni biodra bolą bardzo, każdy ruch nogą nieostrożny i ból w więzadłach pewnie? I nawet w nocy jak dłużej na boku śpię to noga potem tak boli że nie mogę wytrzymać, budzę się. Brzuszek też pobolewa, także humorek nie dopisuje:-(
A jutro może uda mi się załatwić usg dziecka bo dostałam skierowanie z poradni by zbadać bo teraz jak cukrzyca jest to czy dziecku nic nie grozi. A jak nie jutro to dopiero 10 lutego na prywatnej wizycie bo mam zamiar pytać się wtedy o cesarkę bo już chcę wiedzieć Na co się mam przygotować, czy zgodzą się na cesarkę. Bo z przychodni lekarka to zwleka z tym a ja już bym chciała wiedzieć;-)
Dlatego jadę jutro jeszcze do innego okulisty, może wypisze zaświadczenie. Byłam już u dwóch. A ginekolog chodzę na NFZ, do kliniki gdzie będę rodzić, i ona nie wie, mówi ze komisja będzie po 35 tyg ciąży.
Ale ja zirytowałam się i idę do kierownika kliniki prywatnie porozmawiam jak on to widzi, czy da skierowanie itd. Wiem że ma też w gabinecie usg na co się bardzo cieszę.