reklama
Kroczek śliczny brzusio :-), a ja się wciąż do zdjęcia nie zebrałam...
Adela ja tak mam już od jakiegoś czasu, też mnie to martwi bo conajmniej od niedzieli nie czuję normalnych kopniaków tylko jeśli już to drżenia brzucha ewentualnie jak by mi takie większe kule powietrza tam przesuwały się pod skórą... Nie mam pojęcia co to może być ale jutro na 13:00 mam wizytę u mojej gin i może wreszcie się dowiem czemu tak jest to dam znać.
Adela ja tak mam już od jakiegoś czasu, też mnie to martwi bo conajmniej od niedzieli nie czuję normalnych kopniaków tylko jeśli już to drżenia brzucha ewentualnie jak by mi takie większe kule powietrza tam przesuwały się pod skórą... Nie mam pojęcia co to może być ale jutro na 13:00 mam wizytę u mojej gin i może wreszcie się dowiem czemu tak jest to dam znać.
Viltutti
Fanka BB :)
Ja z natury jestem najnormalniej w świecie grubas, co zrobić skoro lubię jeść i już niekoniecznie dużo, ale nie zwracam uwagi czy coś jest kaloryczne czy nie jeśli mam na to ochotę. Więc zachodząc w ciążę liczyłam się z tym, że upasę się jeszcze bardziej, a tu jak do tej pory +5kg. I przy każdej wizycie moi lekarze dopytują się podejrzliwie czy się nie głodzę albo nie odchudzam
kroczek a z której strony Twój lekarz widzi u Ciebie nadmiar kilogramów??? Bardzo zgrabna, szczupła kobieta z Ciebie
Vilitutti to jako jedyna jesteś chyba podejrzewana o odchudzanie reszta dostaje po łbie za kilogramy ;p
Vilitutti to jako jedyna jesteś chyba podejrzewana o odchudzanie reszta dostaje po łbie za kilogramy ;p
Viltutti
kroczek a z której strony Twój lekarz widzi u Ciebie nadmiar kilogramów??? Bardzo zgrabna, szczupła kobieta z Ciebie
No wiesz... jak ma się na horyzoncie 3 cyferki na wyświetlaczu wagi, a ktoś pyta czy się głodzę to w duchu czynię porządne podśmie****ki na temat trafności pytania
A tak serio, to znajoma jak była dwukrotnie w ciąży to za każdym razem chudła ponad 10kg... ale była spasiona niesamowicie i miała cukrzycę, więc jak już po poważnych problemach zachodziła w ciążę to spędzała 9 miesięcy żeby ją utrzymać na porządnej diecie, ruszając się i przyjmując regularnie leki, więc lekarze się śmieli, że dla niej ciąża jest najlepszą terapią odchudzającą.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Patuśka może i masz rację że to od leżenia ten brzuszek mniejszy Dziś jak się Kubuś przekręcał to aż mnie zabolało ale licze że ma jeszcze miejsce do obkręcania.
A ja bardzo się nie przejmuję tymi gadaniami lekarza bo myślę że jest w sam raz
A ja bardzo się nie przejmuję tymi gadaniami lekarza bo myślę że jest w sam raz
reklama
Jotemka
Kroczek, piękny brzusio, mój jest mniejszy jak sporo leże, a jak chodzę lub zasuwam jak bywa to boli i mi wywala. Młody się buntuje jak nic ;-)
Jeśli chodzi o wagę, to miałam kiedyś lekarza, który miał obsesję na punkcie przyrostu wagi. Utyłam 15,5kg i miałam totalnego doła, ze tak dużo. Bez sensu, bo po porodzie schudłam 8 kg ponizej wagi startowej w ciąży. Teraz ważę tyle co z pierwszym do porodu i... nie czuję się jakaś gruba Duża jednak zasługa w tym lekarza, który naprawdę nie widzi problemu w mojej wadze.
Jeśli chodzi o wagę, to miałam kiedyś lekarza, który miał obsesję na punkcie przyrostu wagi. Utyłam 15,5kg i miałam totalnego doła, ze tak dużo. Bez sensu, bo po porodzie schudłam 8 kg ponizej wagi startowej w ciąży. Teraz ważę tyle co z pierwszym do porodu i... nie czuję się jakaś gruba Duża jednak zasługa w tym lekarza, który naprawdę nie widzi problemu w mojej wadze.