reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

nina 2013 To super że wszystko w porządeczku jest,oby tak dalej! Ja mam jutro wizyte i mam nadzieje że zobacze mojego synusia tak jakoś lepiej,pewniej sie wtedy czuje. W ogóle to powinnyśmy mieć przezroczysty brzuchol:-)

reklama
Dagmar Kochana trzymaj się w tym szpitalu i jak tylko będziesz mogła to odezwij się :-)

Polisia super wieści z wizyty :-)

Joluatto super że teraz jesteś spokojniejsza i masz taką fajną ginke :-) to teraz głowa do góry będzie dobrze :-)

Ja mam dopiero wizytę 30 stycznia i wtedy porozmawiam o moich obawach związanych z porodem i zobaczymy co Mi lekarz powie :-) A dzisiaj idę do lekarza ogólnego bo ostatnio mam straszne kołatania serca których nigdy nie miałam i trochę Mnie to martwi bo nie wiem co to jest :-(

Dziewczyny, czy wy też macie czasami drżenia brzucha, nie kopniecia,przepychania tylko tak jak by mały miał drgawki??właśnie przed chwilką coś takiego poczułam :/Nigdy wczesniej nie dzialo mi sie tak. Co to może być?

To my wczoraj CAM00056.jpg

Adela ja niestety nie pomogę bo nie miałam takiej sytuacji:(

Załączniki

• CAM00056.jpg
    CAM00056.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
kroczek jaki śliczny brzusio!!! :) pięknie się prezentujecie, duet idealny ;p

Adela ja tak miałam ale przeszło więc się nie przejęłam. myślę, że może maluchy się jakoś energiczniej poruszały, robiły fikołki albo majtały nóżkami intensywnie..a nie jadłaś niczego szczególnego? moja mała np bardzo reaguję na świeżego ananasa, za pierwszym razem myślałam, że po prostu się rusza ale za drugim to samo i trzeci raz zaczęłam jeść już w ramach eksperymentu i od razu zaczęła się przewracać więc może Twoje maleństwo też na coś konkretnego tak zareagowało

reklama
Do góry