reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Ja tez wierze ze dotrwasz Dagmar! :) Ta Twoja mala to uparciuch - szybko sie wykurzyc z brzucha nie da ;)

Dzieki, uspokoilas mnie troche :) Mi juz raz wyszedl sporo za wysoki cukier, na poczatku ciazy, dlatego sie tak przejmuje ;) Ale wtedy to bylo dlatego ze kilka tygodni jadlam wlasciwie wylacznie owoce bo mysl o jakim kolwiek innym pozywieniu wywolywala u mnie mdlosci ;)

no tak owocki są zgubne :D

Mże w końcu uda mi się wrzucić zdjęcie Kubusia:))

20140106_210818.jpg jest udało się:)) Nieskromnie powiem, że ma mój nosek :)) Nie mogę się na Niego napatrzyć:)) Kocham to Maleństwo z całych sił i będę walczyła o każdy tydzień dla Niego. Nie wiem jak wy dziewczynki ale to zdjęcie bardzo ale to bardzo dużo sił mi dało bo tak niewiele już zostało do końca i niebawem tą moją Małą Istotkę przytulę:))

Dagmar to prawda masz taką wytrwałą córę że nie ma innej opcji:))

Załączniki

• 20140106_210818.jpg
    20140106_210818.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
Jouluatto trzymam kciuki za dobre wyniki :-) ja dzień przed glukozą zapomniałam się oszczędzać i kilka czekoladek i owocków pojadłam a wyniki ok :-) choć przyznam się że się trochę stresowałam :-p

Dagmar Ty masz wojowniczkę w brzuszku i ona dzielnie walczy o ten 38-40 tydz. :-)

Kroczek_k - super wieści!!! Wiedziałam że musi być dobrze :-) bardzo się cieszę, że możesz teraz trochę odetchnąć i spokojnie czekać do cesarki. Kubuś piękny, też chciałabym takie zdjęcie żeby móc na nie spoglądać :-)

Jutro mam wizytę w szpitalu + glukoza...blee

Kroczek, piekny ten Twoj synek :))) I jak sie uprzejmie ustawil do zdjecia :)

Mi tez w trudnych chwilach dodaje sil spogladanie na zdjecia malucha. Z jednej strony wiem ze po rozwiazaniu nie raz bede pewnie marzyla o tym zeby go mozna bylo schowac na troche do brzucha, ale z drugiej tez juz sie nie moge doczekac az w koncu go wezme na rece :)

Ja juz po glukozie. Nie jest to przyjemnosc, ale tez i nic strasznego, naprawde :) Wyniki bede miala po 16ej, prawdopodobniej lacznie z morfologia i moczem :) Udalo mi sie w zwiazku z tym przesunac wizyte u gin na 17:30.

Madzikm, trzymam kciuki zeby u Ciebie tez gladko poszlo z glukoza :)

Jouluatto cieszę się, że dobrze poszło :) oj nie raz pewnie będziemy chciały schować maluchy do brzucha szczególnie w nocy :p

Madzik trzymamy kciuki!

ja jutro też idę do lekarza, zobaczymy co tam u dzidzi słychać ;D

reklama
Do góry