reklama
dagmar
Fanka BB :)
Ja tez wierze ze dotrwasz Dagmar! Ta Twoja mala to uparciuch - szybko sie wykurzyc z brzucha nie da
Dzieki, uspokoilas mnie troche Mi juz raz wyszedl sporo za wysoki cukier, na poczatku ciazy, dlatego sie tak przejmuje Ale wtedy to bylo dlatego ze kilka tygodni jadlam wlasciwie wylacznie owoce bo mysl o jakim kolwiek innym pozywieniu wywolywala u mnie mdlosci
no tak owocki są zgubne
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Mże w końcu uda mi się wrzucić zdjęcie Kubusia)
jest udało się) Nieskromnie powiem, że ma mój nosek ) Nie mogę się na Niego napatrzyć) Kocham to Maleństwo z całych sił i będę walczyła o każdy tydzień dla Niego. Nie wiem jak wy dziewczynki ale to zdjęcie bardzo ale to bardzo dużo sił mi dało bo tak niewiele już zostało do końca i niebawem tą moją Małą Istotkę przytulę)
Dagmar to prawda masz taką wytrwałą córę że nie ma innej opcji)
jest udało się) Nieskromnie powiem, że ma mój nosek ) Nie mogę się na Niego napatrzyć) Kocham to Maleństwo z całych sił i będę walczyła o każdy tydzień dla Niego. Nie wiem jak wy dziewczynki ale to zdjęcie bardzo ale to bardzo dużo sił mi dało bo tak niewiele już zostało do końca i niebawem tą moją Małą Istotkę przytulę)
Dagmar to prawda masz taką wytrwałą córę że nie ma innej opcji)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Evelinkaaa
Jouluatto trzymam kciuki za dobre wyniki :-) ja dzień przed glukozą zapomniałam się oszczędzać i kilka czekoladek i owocków pojadłam a wyniki ok :-) choć przyznam się że się trochę stresowałam
Dagmar Ty masz wojowniczkę w brzuszku i ona dzielnie walczy o ten 38-40 tydz. :-)
Dagmar Ty masz wojowniczkę w brzuszku i ona dzielnie walczy o ten 38-40 tydz. :-)
madzikm76
Kroczek_k - super wieści!!! Wiedziałam że musi być dobrze :-) bardzo się cieszę, że możesz teraz trochę odetchnąć i spokojnie czekać do cesarki. Kubuś piękny, też chciałabym takie zdjęcie żeby móc na nie spoglądać :-)
Jutro mam wizytę w szpitalu + glukoza...blee
Jutro mam wizytę w szpitalu + glukoza...blee
Kroczek, piekny ten Twoj synek )) I jak sie uprzejmie ustawil do zdjecia
Mi tez w trudnych chwilach dodaje sil spogladanie na zdjecia malucha. Z jednej strony wiem ze po rozwiazaniu nie raz bede pewnie marzyla o tym zeby go mozna bylo schowac na troche do brzucha, ale z drugiej tez juz sie nie moge doczekac az w koncu go wezme na rece
Ja juz po glukozie. Nie jest to przyjemnosc, ale tez i nic strasznego, naprawde Wyniki bede miala po 16ej, prawdopodobniej lacznie z morfologia i moczem Udalo mi sie w zwiazku z tym przesunac wizyte u gin na 17:30.
Madzikm, trzymam kciuki zeby u Ciebie tez gladko poszlo z glukoza
Mi tez w trudnych chwilach dodaje sil spogladanie na zdjecia malucha. Z jednej strony wiem ze po rozwiazaniu nie raz bede pewnie marzyla o tym zeby go mozna bylo schowac na troche do brzucha, ale z drugiej tez juz sie nie moge doczekac az w koncu go wezme na rece
Ja juz po glukozie. Nie jest to przyjemnosc, ale tez i nic strasznego, naprawde Wyniki bede miala po 16ej, prawdopodobniej lacznie z morfologia i moczem Udalo mi sie w zwiazku z tym przesunac wizyte u gin na 17:30.
Madzikm, trzymam kciuki zeby u Ciebie tez gladko poszlo z glukoza
reklama