Evelinkaaa
Fanka BB :)
Kroczku super wieści wiedziałam ze będzie dobrze :-) bardzo się cieszę i teraz tylko odliczać dni do kwietnia ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kroczek, bardzo sie ciesze ze wszystko ok i ze udalo sie zalozyc szew Teraz juz mozesz byc spokojniejsza
Dziewczyny, a wam lekarze mowili cos odnosnie jedzenia przed badaniem glukozy? Ja staralam sie dzis nie jesc owocow i slodyczy, ale dosc pozno zjadlam obiad (19:30) i niestety po nim sie zapomnialam i zjadlam kilka lyzek sorbetu z malin... On wprawdzie nie ma bardzo wysokiej zawartosci cukru, ale i tak sie martwie czy mi to nie zafalszuje przypadkiem wyniku badania... Na wszelki wypadek opijam sie woda, moze cos rozciencze I wlasnie wyczytalam ze przed tym badaniem nie powinno sie nic jesc po 18ej...
Dziękuję dziewczynki za pamięć, wsparcie i dobre słowo)
Mam nadzieję, że z tym krążkiem dotrwam przynajmniej do 30tyg a może i nawet dłużej
Jouluatto ja wiem, że nie wolno jeść i pić na 8h przed badaniem. Kiedyś jak robiłam to nie patrzyłam na to co jadłam dzień wcześniej)