Evelinkaaa
Fanka BB :)
Kroczku super wieści wiedziałam ze będzie dobrze :-) bardzo się cieszę i teraz tylko odliczać dni do kwietnia ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kroczek, bardzo sie ciesze ze wszystko ok i ze udalo sie zalozyc szewTeraz juz mozesz byc spokojniejsza
Dziewczyny, a wam lekarze mowili cos odnosnie jedzenia przed badaniem glukozy? Ja staralam sie dzis nie jesc owocow i slodyczy, ale dosc pozno zjadlam obiad (19:30) i niestety po nim sie zapomnialam i zjadlam kilka lyzek sorbetu z malin... On wprawdzie nie ma bardzo wysokiej zawartosci cukru, ale i tak sie martwie czy mi to nie zafalszuje przypadkiem wyniku badania... Na wszelki wypadek opijam sie woda, moze cos rozcienczeI wlasnie wyczytalam ze przed tym badaniem nie powinno sie nic jesc po 18ej...
Dziękuję dziewczynki za pamięć, wsparcie i dobre słowo)
Mam nadzieję, że z tym krążkiem dotrwam przynajmniej do 30tyg a może i nawet dłużej![]()
Jouluatto ja wiem, że nie wolno jeść i pić na 8h przed badaniem. Kiedyś jak robiłam to nie patrzyłam na to co jadłam dzień wcześniej)