reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

O kurcze dziewczynki to ja mam jakies dziwne te badania...no mi na czczo bylo 76 po godiznie 104 a po 2h 111 .....
widze ze u innych jest tak ze najpierw rosnie a potem maleje......czy to ze u mnie rosnie to jest cos zlego?

reklama
Cześć brzuchatki :-) Ja już też mam wyniki glukozy i na czczo mam 80 a po 2h 114 i podobno jest w normie i to bardzo dobre wyniki :-) ale wizytę dopiero mam 2 stycznia i zobaczymy co powie lekarz :-) dziewczyny trzymam kciuki aby i wasze wyniki były dobre i nie będziecie musiały powtarzać tego okropnego badania :-)

Witam,
Melduje się po dzisiejszej wizycie u doktorka, w końcu jakaś dobra wiadomość, szyjka przestała się skracać a dzisiaj nawet 1 mm dłuższa niż poprzednio czyli całe 28 mm, zamknięta tak więc chyba wszystko na dobrej drodze jeszcze 3 miesiace z haczkiem i mogę rodzić. Płeć bez zmian a więc dzidzia pozostaje dziewczynką :) i malutka waży już 800 g :) główką jest skierowana o dołu i mam nadzieje, że już tak zostanie

wrzucam fotkę z dzisiaj :) i życzę wam również takich udanych wizyt :) 26tydzien1dzien.jpg
Pozdrawiam :)

Załączniki

• 26tydzien1dzien.jpg
    26tydzien1dzien.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 94
Witam,
Melduje się po dzisiejszej wizycie u doktorka, w końcu jakaś dobra wiadomość, szyjka przestała się skracać a dzisiaj nawet 1 mm dłuższa niż poprzednio czyli całe 28 mm, zamknięta tak więc chyba wszystko na dobrej drodze jeszcze 3 miesiace z haczkiem i mogę rodzić. Płeć bez zmian a więc dzidzia pozostaje dziewczynką :) i malutka waży już 800 g :) główką jest skierowana o dołu i mam nadzieje, że już tak zostanie

wrzucam fotkę z dzisiaj :) i życzę wam również takich udanych wizyt :)Zobacz załącznik 600903
Pozdrawiam :)

jejciu, jakie slicznosci, gratuluje!!!

No z tymi ułożeniem maluszków jest różnie, też myślałam, że bedzie dziwnie ułożona i będzie się wiercić i nawet Doktor nie da rady jej pomierzyć :) a tu prosze ślicznie profilem się ustawiła :) chyba czuła, że idzie dzisiaj na wizyte :)

reklama
Do góry