Evelinkaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny ja dzisiaj miałam wizytę u gina i hmm w sumie nie było źle tylko morfologia taka sobie i dostałam dodatkowo żelazo do łykania 2 x dziennie, jakieś bakterie w moczu i też kolejny lek no i jakieś zakażenie się przypałętało no i globulki :-( więc trochę tych leków muszę teraz brać :-( już jestem na zwolnieniu i tak zostanę już do rozwiązania bo brzuszek trochę twardnieje i skurcze się pojawiają i muszę dużo odpoczywać bo inaczej dupka Mi przepisze :-( ale malutka oki, cały czas się rusza a czasami to nawet strasznie szaleje co strasznie Mnie uspakaja :-) mój gin powiedział że zły jest na lekarza od USG połówkowego że Mi powiedział o pępowinie bo teraz mam dodatkowe nerwy i stresy a trzeba tego unikać, często jest tak że maluszek chwilę później się rozplącze i jest ok ale kazał się nie denerwować i być dobrej myśli więc tak robię :-)
Teraz dużo wypoczywać leżeć i cieszyć się że jest wszystko ok :-)
A w przyszłym tygodniu musze zrobić obciążenie glukozą bleee mam nadzieję że jakoś to przeżyję
Pozdrawiam :-)
Teraz dużo wypoczywać leżeć i cieszyć się że jest wszystko ok :-)
A w przyszłym tygodniu musze zrobić obciążenie glukozą bleee mam nadzieję że jakoś to przeżyję
Pozdrawiam :-)