reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, badania, usg

reklama
Integral super, gratuluję synka :) Cieszę się że wszystko wporzadku jest..

Lilith uważaj na siebie i trochę zwolnij tempa kochana..A fotki cudne..nadziwić się niemogę jaką małą akrobatkę w brzuszku masz :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratki dziewczyny:-)

Aha z tego co wiem Integral nie miala.prenatalnych i chyba nie znala plci przynajmniej ja to tak zrozunialam jedynie chciala corki ale moze sie myle.

010igov35ye70zfx.png

Integral gratulacje! Chyba robi się przewaga chłopców w lipcóweczkach :)

Lilith cudna córa! Ekstra fotki, świetna pamiątka :)

Wszystko co napisałaś Maziajka się zgadza.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
A to coś mi się pomieszało, bo Integral chyba masz już synka i wspominałaś o córeczce i jakoś przywiązalam się do tego..... albo coś znowu kręcę , tak czy siak to sorki [emoji6]

Maziajka dzięki za czujność, w ciąży to z tą pamięcią różnie [emoji38]

Maziajka pamietliwa jesteś. Tez myślałam, kiedy ta córeczka się pokazała jak prenatalnych nie było ale cóż :)

Pytałam juz na głównym ale chyba przeoczylyscie, wiecie może co z Luandzia?? Ona się po wizycie nie odezwała??

Dziękuję kochane za kciuki i komentarze. Teraz juz wiem skąd te wypychania boczne i czucie ruchlw w taki sposób.

Bo ja bardzo chciałam corke. . . Wiecie syn juz wyrostek 12lat.
A córcia. . . Warkoczyki, kucyki , tiulem. . . Już bawiłam się w dinozaury i koparki. No cóż trzeba będzie się postarać następnym razem[emoji12]

Bo ja bardzo chciałam corke. . . Wiecie syn juz wyrostek 12lat.
A córcia. . . Warkoczyki, kucyki , tiulem. . . Już bawiłam się w dinozaury i koparki. No cóż trzeba będzie się postarać następnym razem[emoji12]

No u mnie tak samo, syn tez juz prawie 8 lat i drugie dzieciątko to tez chlopczyk ... narazie imię to wyzwanie, ale mąż i syn wykorzystują moje niezdecydowanie i Mikołaj chyba będzie

Mi też córcia się marzyła. ...

reklama
Mam ten sam problem co do imienia. Mój syn jest Piotr i chce żeby braciszek był Paweł. Mąż chce Mariusza, a ja Nikodema.

Do góry