reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, badania, usg

reklama
Integral gratulacje. Dużo różowego masz??

U nas super. Pewnie napisze na głównym.
Córa ma 370gr juz.
Łożysko niskie niestety.. Ze znowu to zakaz ćwiczeń i mam się oszczędzać. Ale jest z lewej a nie centralnie na szyji.
Bóle które odczuwam, to rozciąganie małej. Jest miednicowo ustawiona. I jak jest w tej pozycji akurat przy wyciaganiu to odczuwam to jak skurcz czy stawianie macicy.
Szaleje niesamowicie. Leży z rękami i nogami nad głową haha.

Ostatnia edycja:
Integral - raz jeszcze gratuluję [emoji3].

Lilith - Słońce - z łożyskiem nie przelewki - musisz sfolgowac, (będzie trudno... Ale może nauczysz się "byczenia" [emoji6])
Twoja Mała ma już całkiem ładne wyniki [emoji3], i widzę po zdjęciach, że niezła z niej akrobatka [emoji3].
Świetne fotki [emoji3]

Juz po.
Jestem mega szczęśliwa. Pan doktor był super. Powiedział ze zrobi mi usg prawie połówkowe pi jeszcze jest zbyt wcześnie. To 16ty i 1 dz. Wszystko zostało sprawdzone, kosteczki policzone, zmierzenie to co do pomiaru. Moje bejbusie z dziewczynki jest CHŁOPCEM! !!! Zdrowe i wszystko ok[emoji16]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję udanej wizyty i synusia! Dobrze, że się umówiłaś:)
Integral gratulacje. Dużo różowego masz??

U nas super. Pewnie napisze na głównym.
Córa ma 370gr juz.
Łożysko niskie niestety.. Ze znowu to zakaz ćwiczeń i mam się oszczędzać. Ale jest z lewej a nie centralnie na szyji.
Bóle które odczuwam, to rozciąganie małej. Jest miednicowo ustawiona. I jak jest w tej pozycji akurat przy wyciaganiu to odczuwam to jak skurcz czy stawianie macicy.
Szaleje niesamowicie. Leży z rękami i nogami nad głową haha.

Zobacz załącznik 794494
Lilith uważaj na siebie i odpoczywaj. Mała cudnie wariuje :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Do góry