reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, badania, usg

reklama
Lilith cudna akrobatka ze tez jej tak wygodnie jeszcze takiej pozycji to nie widzialam:)

Integral Aha83 mowicie o drugim chlopaku a ja juz trzeciego nosze ;)i marzenia o kitkach poszly do lamusa juz na 4 dziecie sie nie zdecyduje:) ale Wam zycze aby sie udalo. A poki co trza sie cieszyc z chlopakow mamisynkow;)
Integral ja i Sylver mamy Nikodemow ;l fajne chłopaki co nie Sylver [emoji12]
Ewella &&&za ujawnienie tajemnicy jutro ;)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Wam się marzyła inna płeć a mi ta sama. Córka chciała siostrę a mamy cudownego synka, chcieliśmy wiec synka by miał,się z kim bawić a tu jest córeczka.
Trudno, kochamy przecież bardzo nasze dzieci,,nomi najważniejsze zdrowie.. Tylko to się w sumie liczy.

Jak to zresztą pisalyscie, może kolejnym razem haha :)

No u mnie tak samo, syn tez juz prawie 8 lat i drugie dzieciątko to tez chlopczyk ... narazie imię to wyzwanie, ale mąż i syn wykorzystują moje niezdecydowanie i Mikołaj chyba będzie

Mi też córcia się marzyła. ...
Ja także mam synka i marzy mi się córcia..ale dowiem się dopiero 20lutego..już niemogę się doczekać..ale tak naprawdę czy syn czy córka niezmienia to naszej miłości..najważniejsze by wszystkie zdrowe były.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale jestem samolubna....
LILITH gratuluję córeczki gimnastyczki, mój w trakcie ssał piąstke[emoji4]
Ewella90 trzymam kciuki za wizytę [emoji5]
A co do mojego szkraba, przynajmniej wiem co mnie czeka. Instrukcję obsługi chłopców juz znam[emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Integral, gratuluję Synka i super, że wszystko jest ok.

Lilith, ale mała akrobatka :p
Oszczędzaj się z tym lozyskiem :-*

Już nie raz pisałam, że płci nie chcemy znać. Nie mamy żadnego nastawienia na płeć, bo dla nas to mało istotne. Najważniejsze, aby Maluszek był zdrowy, a to, kim jest zrobi nam niespodziankę

Myślę że nie ma tu dziewczyny dla której płeć byłaby ważniejsza niż zdrowie gdyby miały wybór ;)

reklama
Lilith a ja mam do Ciebie pytanie :)
Chodzi mi o to łożysko. Jutro kończę 18 tydzien. No i dzis Pocwiczylam i było ok. Potem doszło do zbliżenia i niby wsYstko ok. A potem poszliśmy na krotki spacer i po powrocie z niego boli mnie dol brzucha jak sie schylam albo podnoszę nogi wyżej... jak sie bardziej zaśmieje tez.
Wizytę mam 16.02 i teraz pytanie- czy to moze byc związane z łożyskiem?

W 12tc miałam je nisko. Odtatnio babka powiedziała, ze "jest wyzej" (to ta co mnie nastraszyla, ze dziecko sie nie rusza. Byłam wtedy w zbyt duzym szoku, zeby dopytywać)
Moja gunekolog z kolei widziała mnie miesiac temu i nie zakazywała ćwiczeń. Ale te wszystkie bole miałam w miedzy czasie. I teraz nie wiem co dalej...

Nie mam plamien

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry