reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, badania, usg

reklama
Lilith cudna akrobatka ze tez jej tak wygodnie jeszcze takiej pozycji to nie widzialam:)

Integral Aha83 mowicie o drugim chlopaku a ja juz trzeciego nosze ;)i marzenia o kitkach poszly do lamusa juz na 4 dziecie sie nie zdecyduje:) ale Wam zycze aby sie udalo. A poki co trza sie cieszyc z chlopakow mamisynkow;)
Integral ja i Sylver mamy Nikodemow ;l fajne chłopaki co nie Sylver [emoji12]
Ewella &&&za ujawnienie tajemnicy jutro ;)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Wam się marzyła inna płeć a mi ta sama. Córka chciała siostrę a mamy cudownego synka, chcieliśmy wiec synka by miał,się z kim bawić a tu jest córeczka.
Trudno, kochamy przecież bardzo nasze dzieci,,nomi najważniejsze zdrowie.. Tylko to się w sumie liczy.

Jak to zresztą pisalyscie, może kolejnym razem haha :)

No u mnie tak samo, syn tez juz prawie 8 lat i drugie dzieciątko to tez chlopczyk ... narazie imię to wyzwanie, ale mąż i syn wykorzystują moje niezdecydowanie i Mikołaj chyba będzie

Mi też córcia się marzyła. ...
Ja także mam synka i marzy mi się córcia..ale dowiem się dopiero 20lutego..już niemogę się doczekać..ale tak naprawdę czy syn czy córka niezmienia to naszej miłości..najważniejsze by wszystkie zdrowe były.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale jestem samolubna....
LILITH gratuluję córeczki gimnastyczki, mój w trakcie ssał piąstke[emoji4]
Ewella90 trzymam kciuki za wizytę [emoji5]
A co do mojego szkraba, przynajmniej wiem co mnie czeka. Instrukcję obsługi chłopców juz znam[emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Integral, gratuluję Synka i super, że wszystko jest ok.

Lilith, ale mała akrobatka :p
Oszczędzaj się z tym lozyskiem :-*

Już nie raz pisałam, że płci nie chcemy znać. Nie mamy żadnego nastawienia na płeć, bo dla nas to mało istotne. Najważniejsze, aby Maluszek był zdrowy, a to, kim jest zrobi nam niespodziankę

Myślę że nie ma tu dziewczyny dla której płeć byłaby ważniejsza niż zdrowie gdyby miały wybór ;)

reklama
Lilith a ja mam do Ciebie pytanie :)
Chodzi mi o to łożysko. Jutro kończę 18 tydzien. No i dzis Pocwiczylam i było ok. Potem doszło do zbliżenia i niby wsYstko ok. A potem poszliśmy na krotki spacer i po powrocie z niego boli mnie dol brzucha jak sie schylam albo podnoszę nogi wyżej... jak sie bardziej zaśmieje tez.
Wizytę mam 16.02 i teraz pytanie- czy to moze byc związane z łożyskiem?

W 12tc miałam je nisko. Odtatnio babka powiedziała, ze "jest wyzej" (to ta co mnie nastraszyla, ze dziecko sie nie rusza. Byłam wtedy w zbyt duzym szoku, zeby dopytywać)
Moja gunekolog z kolei widziała mnie miesiac temu i nie zakazywała ćwiczeń. Ale te wszystkie bole miałam w miedzy czasie. I teraz nie wiem co dalej...

Nie mam plamien

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry