reklama
Lilith cudna akrobatka ze tez jej tak wygodnie jeszcze takiej pozycji to nie widzialam
Integral Aha83 mowicie o drugim chlopaku a ja juz trzeciego nosze i marzenia o kitkach poszly do lamusa juz na 4 dziecie sie nie zdecyduje ale Wam zycze aby sie udalo. A poki co trza sie cieszyc z chlopakow mamisynkow
Integral ja i Sylver mamy Nikodemow ;l fajne chłopaki co nie Sylver [emoji12]
Ewella &&&za ujawnienie tajemnicy jutro
Integral Aha83 mowicie o drugim chlopaku a ja juz trzeciego nosze i marzenia o kitkach poszly do lamusa juz na 4 dziecie sie nie zdecyduje ale Wam zycze aby sie udalo. A poki co trza sie cieszyc z chlopakow mamisynkow
Integral ja i Sylver mamy Nikodemow ;l fajne chłopaki co nie Sylver [emoji12]
Ewella &&&za ujawnienie tajemnicy jutro
Wam się marzyła inna płeć a mi ta sama. Córka chciała siostrę a mamy cudownego synka, chcieliśmy wiec synka by miał,się z kim bawić a tu jest córeczka.
Trudno, kochamy przecież bardzo nasze dzieci,,nomi najważniejsze zdrowie.. Tylko to się w sumie liczy.
Jak to zresztą pisalyscie, może kolejnym razem haha
Trudno, kochamy przecież bardzo nasze dzieci,,nomi najważniejsze zdrowie.. Tylko to się w sumie liczy.
Jak to zresztą pisalyscie, może kolejnym razem haha
Alex_87
Fanka BB :)
3mam za jutro kciuki..Oby dzieciątko pokazało co między nóżkami maIntegral gratuluję syna ja może jutro się dowiem co będziemy mieć
Lilith super zdjęcia córeczki
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Alex_87
Ja także mam synka i marzy mi się córcia..ale dowiem się dopiero 20lutego..już niemogę się doczekać..ale tak naprawdę czy syn czy córka niezmienia to naszej miłości..najważniejsze by wszystkie zdrowe były..No u mnie tak samo, syn tez juz prawie 8 lat i drugie dzieciątko to tez chlopczyk ... narazie imię to wyzwanie, ale mąż i syn wykorzystują moje niezdecydowanie i Mikołaj chyba będzie
Mi też córcia się marzyła. ...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Integral
Ale jestem samolubna....
LILITH gratuluję córeczki gimnastyczki, mój w trakcie ssał piąstke[emoji4]
Ewella90 trzymam kciuki za wizytę [emoji5]
A co do mojego szkraba, przynajmniej wiem co mnie czeka. Instrukcję obsługi chłopców juz znam[emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
LILITH gratuluję córeczki gimnastyczki, mój w trakcie ssał piąstke[emoji4]
Ewella90 trzymam kciuki za wizytę [emoji5]
A co do mojego szkraba, przynajmniej wiem co mnie czeka. Instrukcję obsługi chłopców juz znam[emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Integral, gratuluję Synka i super, że wszystko jest ok.
Lilith, ale mała akrobatka
Oszczędzaj się z tym lozyskiem :-*
Już nie raz pisałam, że płci nie chcemy znać. Nie mamy żadnego nastawienia na płeć, bo dla nas to mało istotne. Najważniejsze, aby Maluszek był zdrowy, a to, kim jest zrobi nam niespodziankę
Lilith, ale mała akrobatka
Oszczędzaj się z tym lozyskiem :-*
Już nie raz pisałam, że płci nie chcemy znać. Nie mamy żadnego nastawienia na płeć, bo dla nas to mało istotne. Najważniejsze, aby Maluszek był zdrowy, a to, kim jest zrobi nam niespodziankę
reklama
Lilith a ja mam do Ciebie pytanie
Chodzi mi o to łożysko. Jutro kończę 18 tydzien. No i dzis Pocwiczylam i było ok. Potem doszło do zbliżenia i niby wsYstko ok. A potem poszliśmy na krotki spacer i po powrocie z niego boli mnie dol brzucha jak sie schylam albo podnoszę nogi wyżej... jak sie bardziej zaśmieje tez.
Wizytę mam 16.02 i teraz pytanie- czy to moze byc związane z łożyskiem?
W 12tc miałam je nisko. Odtatnio babka powiedziała, ze "jest wyzej" (to ta co mnie nastraszyla, ze dziecko sie nie rusza. Byłam wtedy w zbyt duzym szoku, zeby dopytywać)
Moja gunekolog z kolei widziała mnie miesiac temu i nie zakazywała ćwiczeń. Ale te wszystkie bole miałam w miedzy czasie. I teraz nie wiem co dalej...
Nie mam plamien
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzi mi o to łożysko. Jutro kończę 18 tydzien. No i dzis Pocwiczylam i było ok. Potem doszło do zbliżenia i niby wsYstko ok. A potem poszliśmy na krotki spacer i po powrocie z niego boli mnie dol brzucha jak sie schylam albo podnoszę nogi wyżej... jak sie bardziej zaśmieje tez.
Wizytę mam 16.02 i teraz pytanie- czy to moze byc związane z łożyskiem?
W 12tc miałam je nisko. Odtatnio babka powiedziała, ze "jest wyzej" (to ta co mnie nastraszyla, ze dziecko sie nie rusza. Byłam wtedy w zbyt duzym szoku, zeby dopytywać)
Moja gunekolog z kolei widziała mnie miesiac temu i nie zakazywała ćwiczeń. Ale te wszystkie bole miałam w miedzy czasie. I teraz nie wiem co dalej...
Nie mam plamien
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom