reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, badania, usg

Aim, no raczej...

Dwa razy byłam świadkiem jak kobieta dowiadując się o płci przeciwnej niż sobie wymyśliła, dosłownie była załamana....
Nie potrafię tego do dzisiaj pojąć...

reklama
Bo jak ktoś się nastawiał itp to pierwsza reakcja może być nieodbliczalna. Ale po kilku dniach za pewne przychodzi znów szczęście :)

Ja tak miałam. Moze nie byłam zupełnie załamana, ale troche przeżywałam, ze bedzie chłopak, a nie dziewczynka. Tylko u mnie jeszcze weszła obawa związana z moja praca (z dziećmi autystycznymi) i niechęć do posiadania syna przez wieksze ryzyko.
Ale przeszło mi :) teraz sie cieszę z Fasola, paranoje staram soe odstawić na bok i miec wieksza mobilizacje do zdecydowania sie na drugie dzidcko ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przedstawiam Wam nasz Jagode:-) ma " pyrkaty" nosek jak jej brat.
1486491549160.jpg

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1486491549160.jpg
    1486491549160.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 403
reklama
Bo jak ktoś się nastawiał itp to pierwsza reakcja może być nieodbliczalna. Ale po kilku dniach za pewne przychodzi znów szczęście :)
Aim siostra mojego T. ma corke i syna,chciala aby 2 tez byla corka i do dzisiaj jak przyjada powtarza jakie to niektorzy maja szczescie tj.jej kolezanka ze chciala w ost.ciazy syna i ma syna a ona chciala aby byly 2 corki i miala pecha..

Maziajka cudowna Jagodka [emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png

Do góry