reklama
U
użytkownik 160
Gość
Ewka no dużo lżej- bo tak działa fizyka- ciężar, grawitacja i masz parcie na szyjkę... średnio fajne, więc jak cesara to w ogóle luzik.
Potwierdzam ze glowa w dol to juz wyzsza szkola tak sie martwilam ze sie nie odwroci o czasie a teraz sie schylic nie moge, parcie na szyjke czuje, do tego te nogi i rece WSZEDZIE... i czkawka w pipce Wlasnie siedze i czekam na wizyte wiec potem zdam relacje, ale to pewnie jeszcze z 2h czekania...
Evelina89
Fanka BB :)
siasia s abstolutnie sie z Toba zgadzam! No i '"czkawka w pipce" skad ja to znam
Kciuki zacisniete!
A ja juz po wizycie, ale jakas taka niepewna jestem..
Niunia w porzadku
Niby ginekologicznie tez wszystko ladnie sie przygotowuje,
dopochwowo szyjka ma 1.5 cm
No i kolejna wizyta w przyszlym tygodniu..
Kciuki zacisniete!
A ja juz po wizycie, ale jakas taka niepewna jestem..
Niunia w porzadku
Niby ginekologicznie tez wszystko ladnie sie przygotowuje,
dopochwowo szyjka ma 1.5 cm
No i kolejna wizyta w przyszlym tygodniu..
U nas tez wszystko ok szyjka 3,7cm pozamykana, wiec jeszcze nie rodze a po odczuciach myslalam ze jest gorzej Wyniki wszystkie super (lepsze nawet niz na poczatku ciazy). Ogolnie wizyta na plus, widzimy sie za 3 tygodnie
Ania_Beata
Po wczorajszej wizycie jestem. Najpierw miałam 40 min. KTG. A potem badanie: fotel, USG dopochwowe i stan szyjki. Skróciła sie o 2 mm, wiec nie ma paniki. Teraz ma 2,8 cm. Na koniec USG dzieciaczka. Płyn owodniowy trochę się podniósł, jest lepiej niz było. Ale nadal w dolnych granicach normy. Żelazo, mocz, krew ok. Mamy filmik z badania i foty 3D bo mała trochę się pokazała.
Ania_Beata
reklama
Kurde wróciłam z usg. Albo pani się machla, albo mój lekarz... Ale mamy mała córę. Pani doktor dzisiaj wyliczyła ze ma tylko 1700/1800 a tyle miała tydzien temu na wizycie u gin... Dostałam tez termin na pojawienie w szpitalu 27 kwietnia... Ogólnie pani mowi, ze mam sie nie martwić.. Ale kazała monitorować sytuacje... Kurde z 6 tyg zrobiły sie 4... :/