reklama
mia_
Fanka BB :)
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, bo inaczej przecież być nie może!!!U Was dobre wieści, u mnie skróciła się mocno szyjka choć jest zamknięta i znów stwardniała macica... Powrót do luteiny (ale doustnie), 3 razy dziennie magnez forte, żelazo i za 2 tyg USG i Małej i szyjki i pewnie ten obleśny szpital będę musiała znów nawiedzić. Dupiasto jak nie wiem, już sobie popłakałam i wszystkiego mi się odechciało...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja juz po wizycie ... mala wazy 988g i znowu jest tydzien mniejsza w stosunku do wieku ciazy (na 26 tydzien a jutro koncze 27) ale tak sie ciagnie juz dlugo wiec pewnie tak do konca zostanie (na usg robionego przez innego gina wtedy w gliwicach byla taka sama sytuacja wiec widocznie mala jest mniejsza niz nakazuja ksiazki najwazniejsze ze rosnie rowniutko i caly czas te wymiary sa spojne) tym razem udalo mi sie zobaczyc buzinke i stopke pialismy ze smiechu jak zaczela ruszac paluszkami w stopie i nia do nas machac
na wyniki nawet nie marudzil mimo ze nei najlepsze sa ... ale powiedzial ze przy przeziebieniu to i tak fajne wiec nie panikujemy mam zgode na ruszanie sie i szkole rodzenia ale zakaz basenu ;/ ciagle sa bakterie w moczu wiec nie ma szans na plywanie ... moge za to migac z kijami, na orbitreku wiec nie ma zle
moj szkrabek
na wyniki nawet nie marudzil mimo ze nei najlepsze sa ... ale powiedzial ze przy przeziebieniu to i tak fajne wiec nie panikujemy mam zgode na ruszanie sie i szkole rodzenia ale zakaz basenu ;/ ciagle sa bakterie w moczu wiec nie ma szans na plywanie ... moge za to migac z kijami, na orbitreku wiec nie ma zle
moj szkrabek
Załączniki
karolq8
Fanka BB :)
Slodziak:-)
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
sliczna dzidzia
Fajniutka ! prawie kg to mała waga jak na ten tydzień?? to w książkach w ogóle bzdury piszą, że kg osiągnie po ukończeniu 28 tygja juz po wizycie ... mala wazy 988g i znowu jest tydzien mniejsza w stosunku do wieku ciazy (na 26 tydzien a jutro koncze 27) ale tak sie ciagnie juz dlugo wiec pewnie tak do konca zostanie (na usg robionego przez innego gina wtedy w gliwicach byla taka sama sytuacja wiec widocznie mala jest mniejsza niz nakazuja ksiazki najwazniejsze ze rosnie rowniutko i caly czas te wymiary sa spojne) tym razem udalo mi sie zobaczyc buzinke i stopke pialismy ze smiechu jak zaczela ruszac paluszkami w stopie i nia do nas machac
moj szkrabek
Zobacz załącznik 613400
reklama