reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
gratuluję dobrych wieści, śliczny Skarbuś :-)
Ja też po wizycie, jest wszystko w porządku:-) dostałam skierowanie na badania, no i ta glukoza, ciekawa jestem co to będzie :-) Zostałam poduszona tam gdzie trzeba:-) no i co najważniejsze, na 90% będę mieć moją małą Uleczkę :-D

Ja też po wizycie, jest wszystko w porządku:-) dostałam skierowanie na badania, no i ta glukoza, ciekawa jestem co to będzie :-) Zostałam poduszona tam gdzie trzeba:-) no i co najważniejsze, na 90% będę mieć moją małą Uleczkę :-D
gratuluję córci :happy2:

Urszulka - śliczne imię !!!

ja juz po wizycie ... mala wazy 988g i znowu jest tydzien mniejsza w stosunku do wieku ciazy (na 26 tydzien a jutro koncze 27) ale tak sie ciagnie juz dlugo wiec pewnie tak do konca zostanie (na usg robionego przez innego gina wtedy w gliwicach byla taka sama sytuacja wiec widocznie mala jest mniejsza niz nakazuja ksiazki :) najwazniejsze ze rosnie rowniutko i caly czas te wymiary sa spojne) tym razem udalo mi sie zobaczyc buzinke i stopke :) pialismy ze smiechu jak zaczela ruszac paluszkami w stopie i nia do nas machac :)
na wyniki nawet nie marudzil mimo ze nei najlepsze sa ... ale powiedzial ze przy przeziebieniu to i tak fajne wiec nie panikujemy :) mam zgode na ruszanie sie i szkole rodzenia ale zakaz basenu ;/ ciagle sa bakterie w moczu wiec nie ma szans na plywanie ... moge za to migac z kijami, na orbitreku wiec nie ma zle :)

moj szkrabek
Zobacz załącznik 613400

Gratuluję dobrych wieści :)
Niunia śliczna

Gratuluję córeczki :)

powtorzylam dzis wyniki moczu i te leukocyty nadal sa 20-30 . tak jak bylo poprzednio. sama juz nie wiem co robic. dzwoonilam do gina ale nie odbiera pewnie pacjentki ma.

miala takie leukocyty w moczu ktoras z was? jak to leczylyscie?

gratuluje udanych wizyt :)

gratuluje udanej wizyty kurcze fajne te zdjecia u nas takie cudo kosztuje ponad 200 zł :szok:wiec sie zastanawiam czy warto o tak dawac 200 zł ale jak kogos stac to czemu nie

ja mam 3d na kazdej wizycie :) i nie doplacam ekstra ... jedynie jak bym chciala film to bym doplacala :)

powtorzylam dzis wyniki moczu i te leukocyty nadal sa 20-30 . tak jak bylo poprzednio. sama juz nie wiem co robic. dzwoonilam do gina ale nie odbiera pewnie pacjentki ma.

miala takie leukocyty w moczu ktoras z was? jak to leczylyscie?

gratuluje udanych wizyt :)

z tego co mi gin mowil w ciazy moga byc podwyzszone ale czesto jest to wynik jakiejs infekcji ... ja mam podwyzszone i bakterie ale powiedzial ze za malo na antybiotyk ... mam jesc zuravit

a tez masz takie wysokie? norma jest do 5 u mnie w lab. mialam juz kuracje uroseptem ale nie za wiele widac pomoglo :(

dzodzwonilam sie di gina. maz pojechal po recepte na leki na to zapalenie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry