kolorlove
Fanka BB :)
Mea - gratki dobrze, że córcia zdrowo się rozwija
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluję córcigratuluję dobrych wieści, śliczny Skarbuś :-)
Ja też po wizycie, jest wszystko w porządku:-) dostałam skierowanie na badania, no i ta glukoza, ciekawa jestem co to będzie :-) Zostałam poduszona tam gdzie trzeba:-) no i co najważniejsze, na 90% będę mieć moją małą Uleczkę
ja juz po wizycie ... mala wazy 988g i znowu jest tydzien mniejsza w stosunku do wieku ciazy (na 26 tydzien a jutro koncze 27) ale tak sie ciagnie juz dlugo wiec pewnie tak do konca zostanie (na usg robionego przez innego gina wtedy w gliwicach byla taka sama sytuacja wiec widocznie mala jest mniejsza niz nakazuja ksiazki najwazniejsze ze rosnie rowniutko i caly czas te wymiary sa spojne) tym razem udalo mi sie zobaczyc buzinke i stopke pialismy ze smiechu jak zaczela ruszac paluszkami w stopie i nia do nas machac
na wyniki nawet nie marudzil mimo ze nei najlepsze sa ... ale powiedzial ze przy przeziebieniu to i tak fajne wiec nie panikujemy mam zgode na ruszanie sie i szkole rodzenia ale zakaz basenu ;/ ciagle sa bakterie w moczu wiec nie ma szans na plywanie ... moge za to migac z kijami, na orbitreku wiec nie ma zle
moj szkrabek
Zobacz załącznik 613400
gratuluję dobrych wieści, śliczny Skarbuś :-)
Ja też po wizycie, jest wszystko w porządku:-) dostałam skierowanie na badania, no i ta glukoza, ciekawa jestem co to będzie :-) Zostałam poduszona tam gdzie trzeba:-) no i co najważniejsze, na 90% będę mieć moją małą Uleczkę
gratuluje udanej wizyty kurcze fajne te zdjecia u nas takie cudo kosztuje ponad 200 zł wiec sie zastanawiam czy warto o tak dawac 200 zł ale jak kogos stac to czemu nie
powtorzylam dzis wyniki moczu i te leukocyty nadal sa 20-30 . tak jak bylo poprzednio. sama juz nie wiem co robic. dzwoonilam do gina ale nie odbiera pewnie pacjentki ma.
miala takie leukocyty w moczu ktoras z was? jak to leczylyscie?
gratuluje udanych wizyt