reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Skodzia trzymam kciuki, żeby było dobrze:) Dbaj o siebie i Alicję i duuużo wypoczywaj:) Jeszcze chociaż 10 tygodni musicie wytrzymać:)

reklama
Gratuluję dobrych wieści mamuśki:*
I ja również trzymam kciuki Skodziu za ciebie i Twojego Skarba, żeby wszystko się ułożyło i poprawiło:* będzie dobrze, nie martw się :*

Skodziu głowa do góry! Nie martw się kochana na zapas! Będzie wszystko dobrze! Luteina na pewno pomoże! Trzymam mocno kciuki :-)

Skodzia niech najpierw zmierzy na usg.To jest mięsień raz dłuższa raz krotsza, NIe martw sie na zapas, i jak cie tak nastraszył niepotrzebnie to cdlaczego nie zrobił usg albo szpital.Najważniesze ze twarda.Lez z tyłkiem u góry i spokojnie dasz rade skarbie

Skodziu ja również trzymam kciuki, nie martw się, na pewno będzie lepiej! Musisz być dobrej myśli :*

Skodzia trzymam kciuki, żeby było dobrze:) Dbaj o siebie i Alicję i duuużo wypoczywaj:) Jeszcze chociaż 10 tygodni musicie wytrzymać:)

Gratuluję dobrych wieści mamuśki:*
I ja również trzymam kciuki Skodziu za ciebie i Twojego Skarba, żeby wszystko się ułożyło i poprawiło:* będzie dobrze, nie martw się :*

Dziękuję, Kochane jesteście :happy:

Ostatnio ponoć dziewczyna urodziła u nas w mieście w 34 tygodniu, mam nadzieję że do 34 jakoś wytrzymam żeby urodzić w swoim mieście (od 33 przyjmują u nas porody). Malutka miała ponad 2 kg i niedługo wychodzą do domku..

Jadę dzisiaj po lutkę, magnez i będę leżeć do góry pupą jak mówicie u Teściów, a w poniedziałek i tak muszę jechać do ZUSu i skończyć tą wyprawkę i zamknąć temat całkiem.

No dokladnie. Ja na tabletach na potrzymanie od 24 tyg do 36 i mialam po dwoch dniach urodzic i co. Kika dni przed terminem. Przyjaciolka o tydzz przenosila a tez duphaston brala na poczatku i pozniej tez cos tam bo miala ciagle skacala sie szyjka

Moja sie tak cisła ze nic nie dało rady żadne tabl, kroplówki itp.Zobaczymy tym razem tak jestem juz 5 tyg do przodu bez fenka.
JA skodzia dalabym to 100 zł na usg gdziekolwiek do zbadania szyjki po co sie stresować

Gratuluje wszystkim udanych wizyt:-)

Kasia i Van gratuluje wizyt

Gratulacje udanych wizyt ;-)

Klaudyna ja moglabym juz nie miec USG bo czuje Mala i wiem ze jest okej ;-) Teraz USG bardziej bedzie mnie stresowalo przed :p

Van - gratuluję udanej wizyty!

gratuluję dobrych wieści dziewczyny :-)

Van gratuluję!!!

Abezelka- gratki, ciekawe czy u mnie potwierdzi sie druga córcia,
Paulinka, Kasia, Van- gratuluję.
Skodzia- ja czuję małą ale uwielbiam na Nia patrzeć, wtedy jestem w 100%pewna że wszystko jest oki, tylko ja mam kieskie wyniki może dlatego usg potwierdza, że malutka ma się dobrze:)

Dziękuję dziewczyny!!! :*

Skodziula ogromniaste kciuki i całuski dla brzuszka-niech się dzielnie trzyma!!

reklama
jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki dziewczyny za was, żeby wszystko było dobrze i powodzenia dla tych co mają wizyty w poniedziałek :-*
ja osobiście też mam wtedy wizytę więc trzymajcie kciuki, z góry dziękujemy z Maleństwem :-)

Do góry