reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
O kurczaki to widzę, że ja ze Skodzią przoduję w rankingu przyrostu masy ;-) ja bym tylko chciała zakończyć maksymalnie na +15 ale jeszcze sporo czasu i może być ciężko... tym bardziej, ze na koniec chyba najwięcej się tyje??? (tak słyszałam)

Dziewczyny czy przytyjecie kg czy 30 będziecie mieć rozstępy, mega celulit i żylaki odbytu ;-) Bedziecie matkami!! i to jest najpękniejsze jak Wam 2 czy 3 latek powie Kocham Cie mamusiu i bedziecie widziec tą bezinteresowną miłość. A kg zrzuci się albo i nie czego jestem przykładem, ale wali mnie to nie zamienie to za żadne skarby bo mam swoje cudy o które tak walczyłam.
Ja mam 3 kg

Hej, ja teraz ma 4 kg na plusie, ale w poprzedniej w 20 tc miałam już 12 kg +, i skończyło się słabiutko bo prawie 36 kg. teraz staram sie pilnowac żeby nie dopusisc do kulania sie na porodówke ;)

Byłam dzisiaj na drugim usg połówkowym z oceną serca i wszystko super, łuk aorty , zastawki ok, doppler ok, poza tym znowu pomierzył wszytsko co mozna i idelanie wszystkie wymiary. Teraz już naprawde jestem szczesliwa i spokojna.
Lekarz też sie cieszy ze mną, mówił, ze na 3 przypadki ostatnio z takim ryzykiem po prenatalnym tylko ja mam zdrowe dziecko. Tak wiec naprawde jestem szczęściarą.

aparatka to super wiesci ja tez przytyłam w pierwszej sporo ciazy teraz narazie 10 kg az ale ja to mam w genach po mamie :-Dale najwazniejsze jest malenstwo by było zdrowe a kilogramy jakos zrzucimy :tak:

Aparatka super :) ja w pierwszej ciazy w 18 tyg wazylam 54kg a teraz 56. I tak dopiero 4 kg do przodu. Mam nadzieje ze 20 kg znowu nie przytyje. Wlasnie kg sie zrzuci :) ja 11 mcy karmilam 'Niki i po poltora roku od porodu wazylam 45 kg .

Witam,
Gratuluje wszystkich wiesci kochane. Trzymam ekciuki za kolejne.
Ja wizytuje w czwartek.

Czy faktycznie jak dzidzia zle obrocona t moge slabo czuc ruchy? Ne czuje w sumie juz nic, przy corce to na okraglo cos sie dzialo :-/

Wagowo dalej na minusie, heh z cora juz mialam +11 w 20tyg/a + 15,5 w 23 tyg/ waga rosla bardzo skokowo.

Aha podobno najwiecej sie przybiera w 2 trymestrze

Witam,
Gratuluje wszystkich wiesci kochane. Trzymam ekciuki za kolejne.
Ja wizytuje w czwartek.

Czy faktycznie jak dzidzia zle obrocona t moge slabo czuc ruchy? Ne czuje w sumie juz nic, przy corce to na okraglo cos sie dzialo :-/

Wagowo dalej na minusie, heh z cora juz mialam +11 w 20tyg/a + 15,5 w 23 tyg/ waga rosla bardzo skokowo.

Aha podobno najwiecej sie przybiera w 2 trymestrze
Emotion ja mam dziecko obrócone dupskiem do świata, i nie czułąm wogóle ruchów przez ostanie 2 tyg. Lekarka udowodniła mi ze jest wsztsko ok, łożysko mam od tyłu wiec też moge przez to nie czuć,od 2 dni czuję delikatne odbijanie sie od pęcherza, wcześniej nie mialm takiego uczućie dla mnie to nowość.masz detektor to podsłuchaj Benka
Aparatka Cudne wieści!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry