reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja mam juz 2 na plusie wiec uwazam ze jest niezle
kasiap3
Fanka BB :)
O kurczaki to widzę, że ja ze Skodzią przoduję w rankingu przyrostu masy ;-) ja bym tylko chciała zakończyć maksymalnie na +15 ale jeszcze sporo czasu i może być ciężko... tym bardziej, ze na koniec chyba najwięcej się tyje??? (tak słyszałam)
K
kaira24
Gość
Dziewczyny czy przytyjecie kg czy 30 będziecie mieć rozstępy, mega celulit i żylaki odbytu ;-) Bedziecie matkami!! i to jest najpękniejsze jak Wam 2 czy 3 latek powie Kocham Cie mamusiu i bedziecie widziec tą bezinteresowną miłość. A kg zrzuci się albo i nie czego jestem przykładem, ale wali mnie to nie zamienie to za żadne skarby bo mam swoje cudy o które tak walczyłam.
Ja mam 3 kg
Ja mam 3 kg
a_aparatka
Fanka BB :)
Hej, ja teraz ma 4 kg na plusie, ale w poprzedniej w 20 tc miałam już 12 kg +, i skończyło się słabiutko bo prawie 36 kg. teraz staram sie pilnowac żeby nie dopusisc do kulania sie na porodówke
Byłam dzisiaj na drugim usg połówkowym z oceną serca i wszystko super, łuk aorty , zastawki ok, doppler ok, poza tym znowu pomierzył wszytsko co mozna i idelanie wszystkie wymiary. Teraz już naprawde jestem szczesliwa i spokojna.
Lekarz też sie cieszy ze mną, mówił, ze na 3 przypadki ostatnio z takim ryzykiem po prenatalnym tylko ja mam zdrowe dziecko. Tak wiec naprawde jestem szczęściarą.
Byłam dzisiaj na drugim usg połówkowym z oceną serca i wszystko super, łuk aorty , zastawki ok, doppler ok, poza tym znowu pomierzył wszytsko co mozna i idelanie wszystkie wymiary. Teraz już naprawde jestem szczesliwa i spokojna.
Lekarz też sie cieszy ze mną, mówił, ze na 3 przypadki ostatnio z takim ryzykiem po prenatalnym tylko ja mam zdrowe dziecko. Tak wiec naprawde jestem szczęściarą.
Aparatka super ja w pierwszej ciazy w 18 tyg wazylam 54kg a teraz 56. I tak dopiero 4 kg do przodu. Mam nadzieje ze 20 kg znowu nie przytyje. Wlasnie kg sie zrzuci ja 11 mcy karmilam 'Niki i po poltora roku od porodu wazylam 45 kg .
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Witam,
Gratuluje wszystkich wiesci kochane. Trzymam ekciuki za kolejne.
Ja wizytuje w czwartek.
Czy faktycznie jak dzidzia zle obrocona t moge slabo czuc ruchy? Ne czuje w sumie juz nic, przy corce to na okraglo cos sie dzialo :-/
Wagowo dalej na minusie, heh z cora juz mialam +11 w 20tyg/a + 15,5 w 23 tyg/ waga rosla bardzo skokowo.
Aha podobno najwiecej sie przybiera w 2 trymestrze
Ja wizytuje w czwartek.
Czy faktycznie jak dzidzia zle obrocona t moge slabo czuc ruchy? Ne czuje w sumie juz nic, przy corce to na okraglo cos sie dzialo :-/
Wagowo dalej na minusie, heh z cora juz mialam +11 w 20tyg/a + 15,5 w 23 tyg/ waga rosla bardzo skokowo.
K
kaira24
Gość
Emotion ja mam dziecko obrócone dupskiem do świata, i nie czułąm wogóle ruchów przez ostanie 2 tyg. Lekarka udowodniła mi ze jest wsztsko ok, łożysko mam od tyłu wiec też moge przez to nie czuć,od 2 dni czuję delikatne odbijanie sie od pęcherza, wcześniej nie mialm takiego uczućie dla mnie to nowość.masz detektor to podsłuchaj BenkaWitam,
Ja wizytuje w czwartek.
Aparatka Cudne wieści!!!!!!!!!!!!!!
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Dobry pomysl z detektorem, lezy na szafce aja zapomnialam ze jest :-)
Co badani dzidzia jest pupa w dl i wlasni si e tak mi sie zdawalo ze dlatego moge nue czu c.
Co badani dzidzia jest pupa w dl i wlasni si e tak mi sie zdawalo ze dlatego moge nue czu c.