reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Dziękuję Dziewczyny :happy2:

Iza USG będę miała jakoś w połowie lutego, mój lekarz nie ma u siebie USG, wynajmuje sprzęt szpitalny, gdzie pracuje :happy2:

Ewika kawkę tak, ale pączusia już sobie odpuszczę :-D

reklama
Gratuluję udanych wizyt :)

My mieliśmy połówkowe we wtorek, wszystko w jak najlepszym porządku, mały wazy ok 330gr, mierzy ok 23cm rozwija się dokładnie w tempie z OW.

Przepraszam że tak rzadko zaglądam, ale nie mogę się jakoś zorganizować na tym wolnym ;-)

skodzia - to ci niespodzianka :) a czemu nie chcesz odstawiac lutki ?? teraz i tak nic ona nie daje ... łożysko sobie juz samo produkuje co potrzeba!!!

lasotka gratki - duzy ten twoj synus :)

skodzia - to ci niespodzianka :) a czemu nie chcesz odstawiac lutki ?? teraz i tak nic ona nie daje ... łożysko sobie juz samo produkuje co potrzeba!!!
W uzasadnionych przypadkach powinno sie nawet progesteron przyjmować do samego końca lub wprowadza sie poraz kolejny przy końcówce.niektóre kobiety wposmagają by nie miec skurczy i twardnienia macicy,jeśli nie ma wskazań powinno sie pomalutku zakończyć;-)
Lasotka Skodzia Gratuluje wizyt

Heh dzisiaj miałam niespodziewaną wizytę u doktorka, zadzwonił i zapytał czy mogłabym podjechać dzisiaj :tak:

Powiedział że można by odstawić lutkę, ale zapytałam czy mogę jeszcze bo czuję się z tym bezpieczniej, no i okej.

Szyjka pięknie wysoko. Dzieciaczkowi serduszko bije. Ciśnienie 120/80 super. Mam mu jutro wysłać MMSem wyniki morfologii i moczu, jak coś będzie nie tak to oddzwoni, profilaktycznie zapisał mi receptę na żelazo i jakiś specyfik na drogi moczowe (gdyby jednak coś było w jutrzejszych wynikach nie tak).

Upasłam się już 7,3kg od początku ciąży :-D Mówił, że nie jest źle do mojego wzrostu jeszcze. Ale mówił, że pół kilo na tydzień powinnam przytyć więc troszku za dużo, więc od jutra trochę zacznę się pilnować. Kawkę mogę śmiało pić, ciśnienie super mimo że byłam trochę zdyszana, jedna dziennie nie zaszkodzi (mówił z umiarem, ale jedna w moim przypadku śmiało).

No i ogólnie było standardowo śmiesznie, uśmiał się ze mną :happy2:

Skodzia gratuluje niespodziewanej ale udanej wizyty ! :-)

Gratuluję udanych wizyt :)

My mieliśmy połówkowe we wtorek, wszystko w jak najlepszym porządku, mały wazy ok 330gr, mierzy ok 23cm rozwija się dokładnie w tempie z OW.

Przepraszam że tak rzadko zaglądam, ale nie mogę się jakoś zorganizować na tym wolnym ;-)

Duuuzy chłopak! Gratuluje!

reklama
karolq, też byłam zaskoczona, kiedy usłyszałam, że aż tyle ma wzrostu, ale kiedy zobaczyłam siatki centylowe - okazało się, że to taki średniaczek:tak:

Do góry