reklama
Gratuluję udanych wizyt
My mieliśmy połówkowe we wtorek, wszystko w jak najlepszym porządku, mały wazy ok 330gr, mierzy ok 23cm rozwija się dokładnie w tempie z OW.
Przepraszam że tak rzadko zaglądam, ale nie mogę się jakoś zorganizować na tym wolnym ;-)
My mieliśmy połówkowe we wtorek, wszystko w jak najlepszym porządku, mały wazy ok 330gr, mierzy ok 23cm rozwija się dokładnie w tempie z OW.
Przepraszam że tak rzadko zaglądam, ale nie mogę się jakoś zorganizować na tym wolnym ;-)
karolq8
Fanka BB :)
Lasotka 23cm? Duzo!! Gratuluje:-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
skodzia - to ci niespodzianka a czemu nie chcesz odstawiac lutki ?? teraz i tak nic ona nie daje ... łożysko sobie juz samo produkuje co potrzeba!!!
lasotka gratki - duzy ten twoj synus
lasotka gratki - duzy ten twoj synus
K
kaira24
Gość
W uzasadnionych przypadkach powinno sie nawet progesteron przyjmować do samego końca lub wprowadza sie poraz kolejny przy końcówce.niektóre kobiety wposmagają by nie miec skurczy i twardnienia macicy,jeśli nie ma wskazań powinno sie pomalutku zakończyć;-)skodzia - to ci niespodzianka a czemu nie chcesz odstawiac lutki ?? teraz i tak nic ona nie daje ... łożysko sobie juz samo produkuje co potrzeba!!!
Lasotka Skodzia Gratuluje wizyt
Heh dzisiaj miałam niespodziewaną wizytę u doktorka, zadzwonił i zapytał czy mogłabym podjechać dzisiaj
Powiedział że można by odstawić lutkę, ale zapytałam czy mogę jeszcze bo czuję się z tym bezpieczniej, no i okej.
Szyjka pięknie wysoko. Dzieciaczkowi serduszko bije. Ciśnienie 120/80 super. Mam mu jutro wysłać MMSem wyniki morfologii i moczu, jak coś będzie nie tak to oddzwoni, profilaktycznie zapisał mi receptę na żelazo i jakiś specyfik na drogi moczowe (gdyby jednak coś było w jutrzejszych wynikach nie tak).
Upasłam się już 7,3kg od początku ciąży Mówił, że nie jest źle do mojego wzrostu jeszcze. Ale mówił, że pół kilo na tydzień powinnam przytyć więc troszku za dużo, więc od jutra trochę zacznę się pilnować. Kawkę mogę śmiało pić, ciśnienie super mimo że byłam trochę zdyszana, jedna dziennie nie zaszkodzi (mówił z umiarem, ale jedna w moim przypadku śmiało).
No i ogólnie było standardowo śmiesznie, uśmiał się ze mną
Skodzia gratuluje niespodziewanej ale udanej wizyty ! :-)
Gratuluję udanych wizyt
Duuuzy chłopak! Gratuluje!
karolq8
Fanka BB :)
Mi teraz lekarz dal znow luteine wlasnie na to ze brzuch twardnieje I podbrzusze boli
K
kaira24
Gość
ja to bede tym razem chyba do końca lecieć dowcipnie.A co mi tam. Na poczatku musze bo mam zawsze za mało progesteronu wiec musze sztucznie nadrabiaćMi teraz lekarz dal znow luteine wlasnie na to ze brzuch twardnieje I podbrzusze boli
reklama