reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
a_aparatka strasznie mi przykro
Aparatka, a konsultowałaś to z innym lekarzem? Znam z innego wątku dziewczynę, u której przezierność karkowa była ok. 5, test pappa 1:9, później pojawiły się torbiele na karku, miała aminiopunkcję po której lekarze wykluczyli zespół Downa i podejrzewali zespół Noonan, około 20 tc okazało się, że malutka ma powiększone komory mózgowe... i wiesz co? Mała jest zdrowym maluchem - naszym największym forumowy cudem z wątku cpp. Mam nadzieję, że mama małej nie będzie zła, że przywołuję tutaj jej historię, ale chcę powiedzieć Ci, że czasami lekarze i te wszystkie wyniki się mylą. Nie piszę tego żeby robić Ci nadzieję, ale może choć odrobinę będzie Ci lżej, że są podobne przypadki, które okazują się błędną diagnozą.
a_aparatka
Fanka BB :)
Lekarz u którego robiłam jest jednym z lepszych specjalistów w Poznaniu, w poniedziałek ide jeszcze do gin prowadzącej i do niego jeszcze raz. A pożniej aminopunkcja w szpitalu na polnej - tak więc wiele różnych konsultacji przede mną. Obawaiam się jednak że NT 8 mm to nie jest małe ryzyko a już naprawde ogromne. Myślę że czeka mnie co najmniej miesiąc niepewności...
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Zmykam do domku i o 15.45 na USG genetyczne. Boje się strasznie:-(Trzymajcie kciuki
&&&&&&&&&&
reklama
karolq8
Fanka BB :)
Kciuki zacisniete:-)