reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

dziekuje Wam dziewczyny baaaardzo :* weroniko uczucie nieporównywalane z niczym innym... u mnie dzisiaj zaczyna się 10 tc, a termin bellybestfriend pokazuje mi na 26 czerwca. :) a w ogole widzialyscie ten portal? bardzo pomocny dla nas cięzarnych

a Wy dziewczyny w pierwszej ciązy czy juz macie swoje pociechy?? :-)

ja w pierwszej :) dziś rozpoczęłam 10 tyg. :)) zapoznaje się z tym portalem, termin mam na 22 czerwca :)

reklama
dziekuje Wam dziewczyny baaaardzo :* weroniko uczucie nieporównywalane z niczym innym... u mnie dzisiaj zaczyna się 10 tc, a termin bellybestfriend pokazuje mi na 26 czerwca. :) a w ogole widzialyscie ten portal? bardzo pomocny dla nas cięzarnych

a Wy dziewczyny w pierwszej ciązy czy juz macie swoje pociechy?? :-)

my juz mamy Zosię :) będzie miala niecale 2 latka jak się młody urodzi
kurcze pisze mlody.. mowie on a nie znam plci przeciez :p

weronika to my tak samo ;) i jak Ci sie portal podoba? :D jak dla mnie suuuperancki. a jak tam w ogole ciąże znosisz? :) masz wszystkie książkowe objawy?

weronika to my tak samo ;) i jak Ci sie portal podoba? :D jak dla mnie suuuperancki. a jak tam w ogole ciąże znosisz? :) masz wszystkie książkowe objawy?

Oliwia, nie mam wymiotów :) mdli mnie tylko dość często, poza tym tradycja, czyli zmienność nastrojów ogromny apetyt, senność, wieczne zmęczenie, ale jest radość wielka i się nie możemy doczekać z K na nasze dzidzi, a Ty jak znosisz? skąd piszesz?

J poniedziałek trafilam do szpitala bo w czwartek zaczelam plamic na szcescie dzidzi zdrowe serce jak dzwon szybkie jak rakieta ;) po badaniach i jednym dniu puscili do domu teraz w czwartek mam kokejne badania w szpitalu ale od wczoraj juz nie plamie i brzuch nie boli wiec czuje sie lepiej no i przez to ze bylam w szpitalu wczesniej moglam zobaczyc swoja dzidzie bo tutaj sa tylko dwa usg na cala ciaze w 12 i w 20 tyg. Wiec chociaz cos dobrego.

Witam :)
Poleniuchowałam weekendowo i teraz mam co nadrabiać :)
Mea śliczny maluszek. Bardzo się cięszę, że wsio jest ok:tak:
Oliwia Gratuluję!! Portal znam bo starając się o maleństwo używałam OvuFriend. Dla mnie to 2 ciąża, mam już dwuletnią córkę Emilkę :-D
Błonka - ja przez mojego męża (twierdzi, że zrobił córkę) cały czas mówię o maleństwie w formie żeńskiej. Będzie śmiech jak malutkiej coś malutkiego wyrośnie;-)Mam przeczucie, że to będzie dziewczynka. Jeszcze kilka tygodni i będzie wiadomo :tak:
Korba dobrze, że z maleństwem wszystko oki :-Ddbajcie o siebie i rośnijcie zdrowo:tak:

Dziękujemy no ja tez mam czucie , ze to baba nawet sie smialam w chwilach strachu , ze jak plamke to pewnie mala meda ma okres i mnje straszy ;) wiem straszne ale jakos chcielismy sie z mezem posmiac by nie zwariowac ;)

ciekawe to jest musze przyznac ale wymaga starannego wypelnianai - chyba nie dla mnie :)
ee tam nie trzeba starannie wypelniac. każdy wypelnia tak naprawde ile chce. :D ja nie moge sie doczekac jak będę miała po usg wymiary mojego maleństwa, bo tam są wykresy dla dzieci i pokazuje czy maluszek rozwija sie w normie. weroniko mnie meczą mdlosci... dzisiaj od rana jakiś koszmar. nawet mi sie rzygnelo raz... bleeee a tak poza mdlosciami to nie jest najgorzej na szczescie. chociaz przyznam się, że wieczorami padam na twarz... chyba bede musiala w koncu w pracy powiedziec i troche zwolnic tempo ;) P.S. jak mi sie uda wkleic to pokaze wam fotke z zeszlego tygodnia mojego dziennika :D:D a jak tam u Was poczatek tygodnia

Załączniki

• image (1).jpg
    image (1).jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Olivia dzis rozpoczęlam zabawę z tym portalem, fajne te wykresy, ale forum jest fajniejsze tu :-) wejdź na wątek czerwcowki 2014 tam poczytasz co u nas, tu piszemy o badaniach :-)))

Do góry