reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
czesc dziewczyny,
przyznam sie, ze nie czytalam wszystkiego od poczatku, mam pytanie:
-w ktorym tyg na usg uslyszalyscie serduszko?ide we wtorek i bede dopiero w 6 tc

reklama
kopacz - ja widziałam pulsowanie 6t3d a 5 dni później już słyszałam :) zależy od momentu zapłodnienia w cyklu :)

Gratuluje wszystkim udanych wizyt :) śliczne maluszki :_

mea - jakie super to usg 3d :) piekny maluszek :)

Ja jestem już po kolejnej wizycie....chyba juz trzeciej ;) podsumowanie kasy...(160złx3 + 287zł badania krwi + 95zł leki = 862zł a to dopiero 10tc) SZOK :szok: ale najlepsze było info ile bedzie kosztowac kolejna wizyta :) 300zł :szok:

Wszystko z moim smerfem w porządku :) plamie z powodu kosmówki, która jest nad ujsciem i krwawi. Musze dbac o biebie i odpoczywac (nie dzwigac) bo sie coś odklei i 2 tyg szpitala gwarantowane....

Oto mój smerfik :) moje 2,5cm szczęścia :)

20131111_123945.jpg

Wyniki w porządku :) następna wizyta 5 grudnia i usg genetyczne :)

Załączniki

• 20131111_123945.jpg
    20131111_123945.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Do góry