reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ja mam fimik z pierwszej ciazy ale 'ienko wyglada', na zywo bylo lepiej a w filmiku takie wszystko zwolnione jestswietnie to wygladalo na zywo jak widzialam jak kopie i wywija koziolki mysle ze z tej ciazy tez sobie zażycze film ... z poprzedniej mam i z niesamowitym sentymentem do tego wracam
to prawie jak u mnie w 1 ciazy, mialam wstepne badania chorlomalne i wogule, umowiona wizyte do lekarza specjalisty, 'na za tydz' , a zglosilam sie do mojego lekarza ze chyba w ciazy jestem [staralismy sie prawie 2 lata]problem w tym ze nie wiem kiedy mialam owualcje, bo wedlug testow owulacyjnych jej nie mialam :/ ciaza jest dla mnie wielkim zaskoczeniem, gdyz lekarz dal mi juz skierowanie do jakiejs kliniki nieplodnosci i powiedzial ze niedlugo czeka mnie laparoskopia.a tu boom.ciaza
Ja wizytuje w czwartek .. w koncu, ale jakos nie mam zbyt pozytywnego nastawienia.. ?
Emotion czemu nie jesteś pozytywnie nastawiona? Stało się coś?
Ja wizytuje jutro, a przed ginekologiem jeszcze dermatologa może uda mi się zaliczyć. Powiem Ci że tez rożne myśli chodzą mi po głowie... Ale musi być dobrze!
Ja wizytuje jutro, a przed ginekologiem jeszcze dermatologa może uda mi się zaliczyć. Powiem Ci że tez rożne myśli chodzą mi po głowie... Ale musi być dobrze!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wiecej optymizmu baby !!!
karolq8
Fanka BB :)
duzo pozytywnego myslenia taaaa ja za tydzien
tekla tak wlasnie myslalam
tekla tak wlasnie myslalam
gochalka01
Zaciekawiona BB
czesc, chciałam zapytac czy ktoras z was miała badania prenatalne? jak to wyglada?
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Gochalka ja jutro jade do Gdańska własnie na to badanie. 250 zł Po wizycie zdam relacje!
reklama
weronikabp
Fanka BB :)
Mój test pappa będzie - 03.12 , w 12 tyg , myślę, że warto zrobić testy pappa.