reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Ja juz po wizycie o niebo spokojniejsza :)
wyniki sa ok ... kazal mi tylko uwazac na ta toksoplazmoze bo nie mam przeciwcial ... maluszek sie fajnie rozwija przyszlam do gabinetu trosze wkurzona bo sie w korki wpakowalam to i maluch szalal w brzuchu jak nakrecony !!! kopal rekami i nogami tak ze ciezko bylo go zmierzyc ale to juz jest maly czlowiek a nie fasolka czy ziarenko :) cudnie bylo posluchac serduszka i popatrzec jak sie rusza :) fajnie ze moj ginekolog nie spieszy sie jakos bardzo z USG ... wie ze chce sie napatrzec, uspokoic i upewnic ze wszystko jest ok ...

dostalam zgode na chodzenie z kijami i na basen wiec se ciesze bo moze zaczne sie ruszac :) moge spokojnie na orbitreku cwiczyc ale bez szalenstw ...

cytologie ma II grupy - pamietacie jak sie to czyta ??

no i dostalam zdjecia :) fanie ze kazda wizyte bede miala z usg 3d :D widac jak maluszek sie tam obraca i kopie ... ma 3,2 cm ale na genetyczne usg troche za maly ... umowiona jestem na 6 grudnia i wtedy zrobimy to usg
20131108_172742.jpg20131108_172820.jpg

Załączniki

• 20131108_172742.jpg
    20131108_172742.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 84
  • 20131108_172820.jpg
    20131108_172820.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Mea osi- super zdjęcia, jak fajnie zobaczyć maluszka:)
A cyt II miałam w poprzedniej ciąży, ale miałam grzybka więc musiałam brać nystatyne ale nie łykałam:)

mea Cudowny maluszek. Gratulacje:-)

Ja wczoraj bylam u lekarza, zrobili mi test ciążowy:-D I przeprowadzili wywiad na 3 str A4. Zmierzyli tez cisnienie i zważyli. We wtorek mam mieć test podwójny Papp-a. Potem przyjdzie wezwanie listowne na USG ok 12 tc. A pozniej do położnej. I w sumie to tyle. Także szału nie ma.;-)

sliczne fotki :)

gratuluje wszystkich wizyt: nawet tych 'byle jakich' [tak mowilam na swoje wizyty u irlandzkiego lekarza - a wiem ze niektore z was przechodza to samo]

U mne Niuska na 11 tydz wygladala jak kosmita :D Az mozna sie bylo przestraszyc :D [jak znajde to wrzuce fotke] I pewnie na mojej wizycie w czwartek tez bedzie dzidzia wygladala jak mei albo troch wieksza bedzie.

jest serduszko - tak bardzo się ucieszyłam :D ciąża wyszła na 8 tydzień i data porodu na 4 dni szybciej - ale to jeszcze może się zmienić po 100 razy ;P Nadal muszę łyakć Acard - na rozrzedzenie krwi - co prawda wyszłi mi mało przeciwciał przeciw kardwiolipinie - ale wyszły - teraz sprawdzamy czy rośnie...

reklama
Do góry