reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

:-)Witam Was " nieznajome" czerwcowe mamusie...pierwszy raz w ogole na forum takze mam nadzieje ze moge sie dolaczyc...:) ja tez mam nadzieje ze bede czerwcowa mamusia:) gdyż poprzednie 2 ciąże niestety nie skończyły sie dobrze....ale mam synka z pierwszej ciąży:):) moje szczescie ma 4 latka.. jestem teraz pełna nadziei...7 tydzien i 5 dni...do lekarza ide 12 listopada i bedziemy sie zastanawiac jak to wszystko rozegrac zeby było dobrze...także miło Mi Was poznać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki
Jesteście kochane.
Ja wczoraj byłam u gin, no więc nie krwawię, ale rano zrobiłam wyniki i mocz ywszedł beznadziejnie eryt, świeże 3-5 erytrocyty wyułgowane 10-15 leukocyty 1-3 no i cieżar większy i się okazałao, że to od tego przy podcieraniu widziałam krew. Widziałam moje maleństwo, serdusio biło jednak dr po wymierze znów określiła, że tj 7week i 3 day, tak jak tydzień temu. Na fotach które dostałam widać, że dziecko urosło i to znacznie, także wydaje mi się , że poprzedni pomiar był zły. Miałam wczoraj odpisać, ale była taka kolejka, że czekałam do dr 2,5godz. Przepraszam, za nerwówkę jaką Wam zgotowałam.
Super ,że z Waszymi dzidziami wszytsko oki, a co do badań to w morfologi tez mam dośc spore odchylenia, ale chyba to nie wpływa zbytnio na dziecko, Ostatnio tracę formę, bo wymiotuję, także może od tego. A no i dostałam furagin 2 tabs na nockę i ma być dobrze.

Misio123 a Ty jedz żurawinę suszoną, albo pij soki żurawinowe, bądź kup sobie żuravit i łykaj to bezpieczne a ten ocztyn zasadowy to prawdopodnie od małej ilości soków i owoców także musisz go zakwasić no i możesz łykać wit C bądź jak możesz to jedz dużo owoców i warzyw bogatych w wit C.,

Sarenka bardzo się cieszę, że wszystko w porządku z dzidzią :) Teraz tylko popracuj nad poprawą wyników i byle do czerwca;-)

A mnie wizyta czeka dzisiaj o 18. Spisałam sobie pytania na kartce, bo ostatnio zapomniałam zapytać o najważniejsze rzeczy:zawstydzona/y: Kurcze, brzuch mnie z nerwów rozbolał.

Witam Was !!
Ja jutro mam kolejne USG, pierwsze miałam 10.10.13 i wyszło mi, że to 5 tydz. 3d.
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
))))jeszcze nie wiele było widać, ale liczę na to, że jutro moje oczy ujrzą cudowny widok !!
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
) co do mdłości i wymiotów...to miewam również... szczególnie rano.. ale żeby były jakoś szczególnie uciążliwe to nie
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
a termin narodzin wyznaczył na 5 czerwca, ciekawe czy jutro też będzie podobnie oszacowane, pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry