No narazie jednorazowo cos poleciało, już teraz przy podcieraniu się czytso. Jutro pojadę na kontrolę, rano wyniki i po południu do lekarza pewno wrócę pózno.Ja mam nadzieję, że będzie dobrze, jeśli nie to ja odchodzę ostatnia a Wy już do końca zostajecie w tym składzie.
reklama
karolq8
Fanka BB :)
Sarenka zostajesz!!!!! Nikt nre odchodzi juz
wróciłam od gin... po zmierzeniu dzidziusia wyszło , że jestem w 8t2d serducho bije jak dzwon... dostalam antybiotyk bo mialam cos w cytologi... i jakies badanie z cytomegali wyszlo na granicy i mam dodatkowe badania zlecone ale nie chce sie chyba zastanawiac co to oznacza.. zyje narazie w nieswiadomosci...
pytalam o porod po moim cc ktore mialam 15 miesiecy temu i nie ma przeiwskazan by nie rodzic naturalnie ale to sie jeszcze okarze jakie bedzie duze dziecko.. i obgadamy temat pod koniec ciazy.. bo cc mialam ze wzgledu zatrzymania akji porodowej i nie ma gwarancji ze teraz tez tak nie bedzie, nie mniej jednak probowac mozna, ale ja chyba na cc sie zgodze.. boje sie ze bede miala powtorke z rozrywki
pytalam o porod po moim cc ktore mialam 15 miesiecy temu i nie ma przeiwskazan by nie rodzic naturalnie ale to sie jeszcze okarze jakie bedzie duze dziecko.. i obgadamy temat pod koniec ciazy.. bo cc mialam ze wzgledu zatrzymania akji porodowej i nie ma gwarancji ze teraz tez tak nie bedzie, nie mniej jednak probowac mozna, ale ja chyba na cc sie zgodze.. boje sie ze bede miala powtorke z rozrywki
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ggratuluje udanej wizyty
wlasnie jak to jest z wielkoscia dziecka a cesarka? moje bobo mialo 4,2 urodzilam sama,
kolezanki dziecko mialo 4,850... tez sama rodzila..
czy wielkosc dziecka jest zaleceniem do cesarki?
wlasnie jak to jest z wielkoscia dziecka a cesarka? moje bobo mialo 4,2 urodzilam sama,
kolezanki dziecko mialo 4,850... tez sama rodzila..
czy wielkosc dziecka jest zaleceniem do cesarki?
emoticon jesli dziecko jest ponad 4 kg moze to byc wskazaniem, zalezy jakiej budowy jestes... mnie lekarz przy poprzedniej cc powiedzial ze bym jej nie urodzila... miala 4160 i prawdopodobnie dlatego byla zatrzymana akcja porodowa
tuz przed porodem mierza twoj rozstaw kosci miednicy, a na USG sprawdzaja wielkosc glowki no i wage, i wtedy na oko oceniaja czy wyjdzie czy nie. u mnie debil ocenil ze wyjdzie, po czym jak juz doszlo do partych i trwaly dwie godziny to nagle stwierdzili po kolejnym mierzeniu miednicy ze jest na styk i raczej juz nie wyjdzie no i poszlam na cc
reklama
karolq8
Fanka BB :)
Blonka super ze wizyta udana ja mam za 2 tyg I doczekac sie nie moge.
Emotion dziewczyny juz odpowiedzialy
Emotion dziewczyny juz odpowiedzialy