reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Sarenka mnie też dopiero zrobiła. Bo to badanie robisz między 35 a 37 tygodniem ciąży. Nie leczysz tego w trakcie ciąży. Jeśli jesteś nosicielka to przed porodem i w trakcie dostajesz dożylnie antybiotyk.

No to kciuki za gąskę i czekamy na pomyślne wiadomości :D

Ostatnia edycja:
reklama
o ja ale stres o pomśleć że taka atmosfera bedzie już prawie codziennie ;))
Ja też wczoraj wizytowała. Mały ok wymiary idealne waży 2300 więc na duże dziecko nie mam się co nastawiać, lekarz obstawia około 3 kg do porodu (tak samo jak Lili) ;))3d nie dało się zrobić bo wciśniety w łożysko był buźką ale za to dumnie klejnoty pokazywał więc mamy 2 sweet focie jajeczek ;)) Termin wg usg 16.06 wiec 4 dni szybciej ale lekarz kazał sie szykować na 9-10 czerwiec, bliższy termin ustalimy na nast wizycie bo zależy jak bedzie miał dyżury w szpitalu. Wszystko inne ok. Jedyne zalecenie starać się wytrzymać do końca maja ;)) a i przytłam 600 g przez miesiąc więc doktorek smiał się że w końcu moja waga zaszalała ;))

jej ale się dzieje :-D i tak teraz ciągle, trzymam kciuki bardzo mocnooooo za dziewczyny na porodówkach i w szpitalach :-*
no i za te co wizytują i czekają na swoją kolej :-D
ja muszę jeszcze troszkę poczekać:-D na razie myślę o wizycie w środę którą mam bo minęły już 4 tygodnie...

reklama
Do góry