reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

kaira :)

No i ja po wizycie... U nas raczej źle niestety... Prawdopodobnie macica się rozchodzi. Jutro jadę na badania do szpitala jak okaże się, że nie tak z blizną po poprzedniej cc to zostanę tam aż do porodu. No i muszę mieć drugie cc, bo sn u mnie odpada. Z maluszkiem wszystko ok Ale bardzo duży jest. Waży już 2,5 kg i ogólnie ledwo mieści się w normach. Jest na granicy, a to też dla mojej macicy źle....

kciuki paulinka! Wazne zeby wszystko z dzidziem bylo okej,
A pierwszy dziec jak duzy byl ?
Moj 'maly' tez 2,5 kilo i wlasnie nalezy do tych sporych dzieci.

reklama
Ciesze sienze sie ze wizyty udane

Paulinka trzymam kciuki u ciebie juz 34 tydz to kochana mlauda bezpieczny jakby musieli ciac bedzie dobrze:))

&&&&za dzis wizytujace

Ja już dzisiaj po wizycie :)

Groszek ma się świetnie waży ok 2500 i mierzy jakieś 44 cm :)
Ciekawe kto takiego klocka urodzi :eek: kurde ja się a to nie pisze!!!
A ze mną tez wszystko w porządku

swietnie margo to ładny klocuszek niech rosnie dasz rade kochana :-)wy mowicie o usg przed porodem ja o wego nie miałam nic nie patrzeli nawet kurde teraz to juz niewiem moze jakies nowe standardy sa

Margo, super pokaźny groszek !

siva ja też nie miałam usg przy porodzie, tylko KTG i pytali mnie czy wiem ile waży dziecko. Może zmieniło się tez i to przez te parę lat, ja rodziłam 8 lat temu :)

haha margo moja kolezanka to takiego synka urodzila w 39 tyg :D
Moj tez taki duzy to lekarz powiedzl zeby sie na '4ro kilowke' [conajmniej] szykowac :D

Oooo Kochana to już kawał chłopa z Niego, moja pewnie będzie miała jakieś 2300 teraz :happy: Tydzień temu miała 2020.

reklama
Do góry