reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
dziecko ostanie tyg 4 potarfi nawet kilo przytyc tak mi lekarz moj mamrotał jedne rosna szybciej i pozniej stopuja inne wolne a pozniej nadrabiaja takie moje zdanie moja tez w 31 tyg wazyła 1632 gramy :-)i to niby oki jest

No i ja po wizycie... U nas raczej źle niestety... Prawdopodobnie macica się rozchodzi. Jutro jadę na badania do szpitala jak okaże się, że nie tak z blizną po poprzedniej cc to zostanę tam aż do porodu. No i muszę mieć drugie cc, bo sn u mnie odpada. Z maluszkiem wszystko ok Ale bardzo duży jest. Waży już 2,5 kg i ogólnie ledwo mieści się w normach. Jest na granicy, a to też dla mojej macicy źle....
trzymam kciuki, żeby się wszystko poprawiło, no i daj znać po badaniach:-*
Co Wy macie takie duże dzieci? :szok: Moja w 32tc miała 1700g :szok:
Kochana moja w 30tygodniu ma 1500g :-D

Super, że u reszty wszystko dobrze, i trzymam kciuki za te co mają nieciekawie i mają wizyty dzisiaj :-)

Ja zisiaj po nadprogramowej wizycie w zwiazku z męczącym mnie zapaleniem. Prawie zniknęło ale dostałam jeszcze globulki na 6 dni i receptę na 2 op lutki bo brzuch się znowu stawia jak odstawiłam lutke na 2 dni w związku z tym zapaleniem. I nakaz większego leżenia. Mam sie starać wytrzymać jeszcze 7 tyg do planowego cc. Następna wizyta 9 maja. Nakaz zabrać męża - będziemy podglądać maluszka ;))

reklama
Do góry