reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Ja we wtorek za tydzien mam wizyte i sama jestem ciekawa ile moj klopsik wazy (na 99% wiem ze przy porodzie maly bedzie mial ponad 4 kg)
Ja we wtorek za tydzien mam wizyte i sama jestem ciekawa ile moj klopsik wazy (na 99% wiem ze przy porodzie maly bedzie mial ponad 4 kg)
karolq8
Fanka BB :)
Agnieszka a skad ta pewnosc?
Minisia kciuki
Minisia kciuki
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
&&&& za wizyty
agnieszka mi z julka lekarz dobrze obliczyl wage dziecka tzn przewidzial hihi. ciekawe ile maly bedzie mial
agnieszka mi z julka lekarz dobrze obliczyl wage dziecka tzn przewidzial hihi. ciekawe ile maly bedzie mial
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Julia miala ponad 4 kg, moj A jak sie urodzil mial 5,5 kg wiec obstawiam ze do ponad 4 teraz tez dojdzie.Wiadomo na 100% przekonam sie w czerwcu
klaudynaaa
Ja po wizycie w sumie jest ok, ale USG niestety nie mialam, no i kiepskie wyniki początek anemii i powiedziałam o twardym brzuchu i kazała mi brać aspargin na te skurcze a na anemie biofer folic oba dwa razy dziennie, brała ktoras z was jakiś z tych lekow? Gratuluję udanych wizyt i powodzenia dla wizytujących jutro :-)
Ostatnia edycja:
Klaudynaaa ja dostałam na anemię dokładnie to samo Ja dzisiaj sobie kupiłam Prenatal Uro Care po telefonicznej konsultacji z moja Gin bo ciagle mam wrażenie, ze muszę siku... A jak już za przeproszeniem siedzę na toalecie to może mi sie uda 3krople wysikać -.-
reklama
Patka0000
Klaudynaaa ja brałąm asparagin 3x2 tabletki . okropienstwo ! czułam sie po nich gorzej , miałam wieksze skurcze niz przed zastosowaniem . Wiec je odstawilam.