reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Ja wlasnie po 1 pobraniuna czczo I wynik idealny teraz 2h czekania na nast po wypiciu oranzadki ale Jestem dobrej mysli :)

Klaudyna &&&

reklama
Ja po wizycie w sumie jest ok, ale USG niestety nie mialam, no i kiepskie wyniki początek anemii i powiedziałam o twardym brzuchu i kazała mi brać aspargin na te skurcze a na anemie biofer folic oba dwa razy dziennie, brała ktoras z was jakiś z tych lekow? Gratuluję udanych wizyt i powodzenia dla wizytujących jutro :-)

Ostatnia edycja:
Klaudynaaa ja dostałam na anemię dokładnie to samo ;) Ja dzisiaj sobie kupiłam Prenatal Uro Care po telefonicznej konsultacji z moja Gin bo ciagle mam wrażenie, ze muszę siku... A jak już za przeproszeniem siedzę na toalecie to może mi sie uda 3krople wysikać -.-

reklama
Klaudynaaa ja brałąm asparagin 3x2 tabletki . okropienstwo ! czułam sie po nich gorzej , miałam wieksze skurcze niz przed zastosowaniem . Wiec je odstawilam.

Do góry