reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
minisia a ktory to tydzien? moze malutka bedzie drobna ja np rodze duze dzieci po tatusiu hihi a lekarz nic nie mowil o wodach? moglas zapytac jesli sie martwisz.
a_aparatka
Fanka BB :)
Minisia,
Mój synek w podobnym okresie miał też 904 gramy, wiec mysle ze waga ok. A co do wód to jesli byłoby ich za mało, lekarz powinien poinformowac że masz małowodzie. Mówił coś takiego ?
Nie przejmuj sie na zapas
Mój synek w podobnym okresie miał też 904 gramy, wiec mysle ze waga ok. A co do wód to jesli byłoby ich za mało, lekarz powinien poinformowac że masz małowodzie. Mówił coś takiego ?
Nie przejmuj sie na zapas
Minisia moze tak sie ulozyla ze byla blisko skory brzucha np. Zreszta na badaniu usg zazwyczaj mierza ilosc wod, nie masz w opisie podanego AFI? Gdyby bylo za malo na pewno by ci powiedzial
Co do wagi to w necie masz normy wagi plody w danym tygodniu i mozesz sprawdzic ale jeszcze trzeba wziac pod uwage ze o 200g nawet moze sie lekarz pomylic bo zle kursor ustawil/ dziecko sie poruszylo
Mi w srode wyszla waga 1700 a nastepnego dnia w szpitalu juz bylo niecale 1600 to jest tak orientacyjnie zawsze
Co do wagi to w necie masz normy wagi plody w danym tygodniu i mozesz sprawdzic ale jeszcze trzeba wziac pod uwage ze o 200g nawet moze sie lekarz pomylic bo zle kursor ustawil/ dziecko sie poruszylo
Mi w srode wyszla waga 1700 a nastepnego dnia w szpitalu juz bylo niecale 1600 to jest tak orientacyjnie zawsze
Ostatnia edycja:
karolq8
Fanka BB :)
Gratuluje! Super dzieciaczki!
K
kaira24
Gość
Minisia ktory masz tydzien bo w tv nie widze
Moja w 25 tyg 700g
Ale macie sliczne fotki!!!
Moja w 25 tyg 700g
Ale macie sliczne fotki!!!
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dziewczyny przesliczne dzieciaczki:-)
Monisia moj w 27 tc mial kilogram.
Mysle,ze z waga u Twojego dzieciatka jak najbardziej wszystko w porzadku.
Monisia moj w 27 tc mial kilogram.
Mysle,ze z waga u Twojego dzieciatka jak najbardziej wszystko w porzadku.
reklama