reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Gratuluję kochana:-)
i powodzenia jutro :-)
ja dzisiaj dzwoniłam no gin bo bolał mnie znowu napinał mi się brzuch i to wiem, że jest normalne, ale do tego zaczął boleć, tak do góry i się zastanawiałam czy wszystko w porządku, ale odpowiedziała mi, że to normalne, macica uciska i stąd ten ból...uspokoiłam się :-)

dziewczyny.. mam pytanie... dziś byłam na usg 3D/4D.. badanie trwało długo było bardzo fajnie, mała nie szczędziła min i uśmiechów- polecam każdej z Was... dostałam płytkę do domu... i tu pojawił się problem.. nie mogę odtworzyć jej w domu... widać, że coś jest na niej zapisane, ale nie ma obrazu!! zupełnie nic... nagranie trwa tyle ile badanie... ale bez obrazu:-:)-(... próbowałam otwierać różnymi programami... na wiele sposobów i bez sukcesu... czy myślicie, że da się to jakoś odratować, czy jak jutro zgłoszę się po drugą to uda się ją ponownie nagrać bez konieczności ponowienia badania ?? nie chcę robić mojemu lekarzowi problemów...ale tak zostawić tego nie mogę... co myślicie?

dziewczyny.. mam pytanie... dziś byłam na usg 3D/4D.. badanie trwało długo było bardzo fajnie, mała nie szczędziła min i uśmiechów- polecam każdej z Was... dostałam płytkę do domu... i tu pojawił się problem.. nie mogę odtworzyć jej w domu... widać, że coś jest na niej zapisane, ale nie ma obrazu!! zupełnie nic... nagranie trwa tyle ile badanie... ale bez obrazu:-:)-(... próbowałam otwierać różnymi programami... na wiele sposobów i bez sukcesu... czy myślicie, że da się to jakoś odratować, czy jak jutro zgłoszę się po drugą to uda się ją ponownie nagrać bez konieczności ponowienia badania ?? nie chcę robić mojemu lekarzowi problemów...ale tak zostawić tego nie mogę... co myślicie?
moze nie masz sterownikow?
Sprawdz na innym kompie, albo normalnym dvd?

patrzyłam na kinie domowym i dwóch kompach... ściągałam programy, które obsługują format, w którym filmik jest nagrany i nadal nic.... jestem zrozpaczona :-((

reklama
jeśli chodzi o techniczne sprawy to nie doradzę, a z tego co piszesz to zrobiłaś już wszystko więc to pewnie jakiś błąd przy nagrywaniu się zrobił, ja bym poszła na pewno jutro do lekarza, powiedziała co się dzieje, że nie działa i poprosiła o ponownie nagranie tego, naprawienie błędu albo o pomoc w odtworzeniu, jeśli jest taka możliwość bo przecież płaciłaś za to?!
Więc należy ci się nagranie, to jest w cenie no i o to właśnie chodzi między innymi w tym 3D/4D, żeby móc je odtworzyć sobie w domu.. trzymam kciuki, żeby się udało, daj znać co ci powiedział :happy:

Do góry