reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
khess87- najważniejsze, że Ty widziałaś swoje dzieciątko, nasze matki, babki nie miały takiego konfortu. Ja niby mam nagranie, ale raz pokazałam znajomym i leży, widziałam swojego dzidziusia na żywo, teraz się napewno zmienił, a zresztą z nagrania to nie to samo:p

takie jest prawo nasze za zle wykonana usluge :-)zwrot kasy lub ponowne darmowe usg i tyle a ja nie to postraszyc ze sie zglosi to do praw konsumenta i tyle bez przesady ale 200 zł droga nie chodzi i sama bym byla zla i sie domagala swojego niestety jestem zadziorna w takich sprawach ale coz zrobic jak sie jest skorpionem :-D

Siva ja jestem z 23.10. także nieraz w niektórych horoskopach też jestem skorpion, no ale jakoś w tym temacie bym odpuściła, bo mam trochę inne podejście, ale jak komuś bardzo zalezy niech się domaga, dokłądnie, ma do tego prawo.

My już po usg:) Chłopczyk malutki mnie tak męczy:) No całkiem spory już, bo ma 1582g i termin porodu wg usg to 22 maja:) A jak się urodzi w terminie czyli 6 czerwca to będzie miał ponad 4 kg... Ułożony poprzecznie- jest w trakcie przekręcania się na dupkę:((( A poza tym to wszystko ok, wszystkie narządy, przepływy, tętnice, żyły jak najbardziej prawidłowe, serduszko pięknie pracuje, przepływy w mózgu idealne:) Puciatek taki:) Tylko łożysko mam już III stopnia, a to przecież dopiero 28t6dc... Wg usg 31 tc. I to mnie martwi.

Paulinka88.. gratuluję wizyty!!;-) moja mała też rozpędziła się w swoich rozmiarach i ciekawe co z tego wyniknie!! :-D co do filmiku z usg.. owszem baaardzo się cieszę, że miałam możliwość podejrzenia co robi dzieciątko w brzuszku...ale chciałam mieć płytkę by móc wracać do tych chwil .. z resztą opłata za badanie obejmuje nagranie płytki, która nie działa... będę dochodziła swoich praw i zdobędę ją choćby miał robić ponownie badanie !! !! moja Dagmarka za 20 lat będzie miała wspaniałą pamiątkę .. ale póki co.. jak lekarz jest w szpitalu to nic nie zmienię w tej sprawie... szkoda bo pewnie codziennie zaczynałabym dzień z seansem z usg,,

reklama
Do góry