reklama
khess87- najważniejsze, że Ty widziałaś swoje dzieciątko, nasze matki, babki nie miały takiego konfortu. Ja niby mam nagranie, ale raz pokazałam znajomym i leży, widziałam swojego dzidziusia na żywo, teraz się napewno zmienił, a zresztą z nagrania to nie to samo
klaudynaaa
Fanka BB :)
ja też uważam, że zwrot kasy i następne darmowe usg to najodpowiedniejsza opcja
takie jest prawo nasze za zle wykonana usluge :-)zwrot kasy lub ponowne darmowe usg i tyle a ja nie to postraszyc ze sie zglosi to do praw konsumenta i tyle bez przesady ale 200 zł droga nie chodzi i sama bym byla zla i sie domagala swojego niestety jestem zadziorna w takich sprawach ale coz zrobic jak sie jest skorpionem
izabela...
Fanka BB :)
ja bym poszła jeszcze raz do lekarza, jak wróci ze szpitala i nagrała na pendrivea a jak się nie uda to zrób tak jak dziewczyny piszą
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
My już po usg Chłopczyk malutki mnie tak męczy No całkiem spory już, bo ma 1582g i termin porodu wg usg to 22 maja A jak się urodzi w terminie czyli 6 czerwca to będzie miał ponad 4 kg... Ułożony poprzecznie- jest w trakcie przekręcania się na dupkę(( A poza tym to wszystko ok, wszystkie narządy, przepływy, tętnice, żyły jak najbardziej prawidłowe, serduszko pięknie pracuje, przepływy w mózgu idealne Puciatek taki Tylko łożysko mam już III stopnia, a to przecież dopiero 28t6dc... Wg usg 31 tc. I to mnie martwi.
Paulinka88.. gratuluję wizyty!!;-) moja mała też rozpędziła się w swoich rozmiarach i ciekawe co z tego wyniknie!! co do filmiku z usg.. owszem baaardzo się cieszę, że miałam możliwość podejrzenia co robi dzieciątko w brzuszku...ale chciałam mieć płytkę by móc wracać do tych chwil .. z resztą opłata za badanie obejmuje nagranie płytki, która nie działa... będę dochodziła swoich praw i zdobędę ją choćby miał robić ponownie badanie !! !! moja Dagmarka za 20 lat będzie miała wspaniałą pamiątkę .. ale póki co.. jak lekarz jest w szpitalu to nic nie zmienię w tej sprawie... szkoda bo pewnie codziennie zaczynałabym dzień z seansem z usg,,
reklama