reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Kolorlove pytałaś mnie o objawy skracającej się szyjki - sorki przeoczyłam ten post, jak teraz napisałam szyjka wcale się nie skróciła tylko mój lekarz średnio kompetentny albo nie umie się wysłowić... Nic kompletnie nie czuję, czasem mnie to tu to tam zakłuje więc to raczej norma. A jeśli chodzi o leżenie to leżę większość dnia, ale robię obiad - raz na kilka dni wyjdę z domu na chwilę, ale teraz jutro jedziemy do teściów to będę u nich leżeć, a w poniedziałek pójdę do przychodni zrobić morfologię, mocz i tę nieszczęsną glukozę na własną rękę, bo lekarz do tej pory ani słowa o tym... Potem do piątku nie wyściubiam nosa z domu i leżę plackiem, bo w piątek mam wizytę kolejną.

No właśnie mnie te kłucie zaniepokoiło, ale pogadałam też z położną na ten temat i trochę się uspokoiłam. Staram się oszczędzać jak mogę, ale nie zawsze mogę ciągle siedzieć w domu. Mój lekarz też dziwny, w sumie nie powiedział wiele, jedynie, że szyjka miękka, ale nic o skracaniu nie mówił, więc zakładam, że się nie skraca. Wizytę mam za 10 dni, więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

reklama
No właśnie mnie te kłucie zaniepokoiło, ale pogadałam też z położną na ten temat i trochę się uspokoiłam
mi gin [w 1 ciazy ] mowila ze to calkiem normalne takie klocie [tak samo iryska polozna mi tak mowila],
Jedynie raz jak bylam na wizycie i trzebva bylo przejsc na fotelik do badania i jak mnie sieklo - ze padlam na kolana przy niej z lzami w czach - to kazala lezec i odpoczywac - ale nic sie nie dzialo wtedy ze szyjka [normalnie taki bol jakby mnie ktos nozem dzgna od srodka [calej pochwy i macicy].

Mnie tez kiedys na ulicy tak zaklulo ze ze 3h jeszcze odczuwalam. W ogole tez mi mala chyba w watrobe kopniaki dwa dala ze sie skulilam z bolu.

Cześć Dziewczyny:)
Dość dawno mnie nie było, przepraszam za nie obecność i że nie wiem co u Was słychać, widzę nowe koleżanki się pojawiły- Witam serdecznie

W końcu mogę się Wam pochwalić, 5.03 mieliśmy wizytę, nasza kruszynka będzie jednak córcią:D:D waży 0,5kg serduszko puka jak należy i wszystko z maleńką w porządku.
Moja szyjka też tak jak ma być.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie:)

gratuluję wszystkim udanych wizyt :-)
neko, wracaj szybko do zdrowia!!!
ja również miałam wizytę w zeszłym tyg we wtorek, wszystkie wyniki w porządku, z młodym również wszystko dobrze, waga wskazywała 1237g, szyjka się nie skraca :tak:jedynie muszę więcej odpoczywać, bo uciska mi główką na szyjkę

ja również miałam wizytę w zeszłym tyg we wtorek, wszystkie wyniki w porządku, z młodym również wszystko dobrze, waga wskazywała 1237g, szyjka się nie skraca :tak:jedynie muszę więcej odpoczywać, bo uciska mi główką na szyjkę

Gratki :happy: Dobrze, że wszystko ok :happy: Mi też naciska na szyjkę i też dużo odpoczywam.

reklama
Cześć Dziewczyny:)
Dość dawno mnie nie było, przepraszam za nie obecność i że nie wiem co u Was słychać, widzę nowe koleżanki się pojawiły- Witam serdecznie

W końcu mogę się Wam pochwalić, 5.03 mieliśmy wizytę, nasza kruszynka będzie jednak córcią:D:D waży 0,5kg serduszko puka jak należy i wszystko z maleńką w porządku.
Moja szyjka też tak jak ma być.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie:)
Gratuluję córci i udanej wizyty :happy:

super, że wszystko okej, wow duży Twój synuś :happy:
u mnie też Mała na szyjkę naciska główką i lekarz kazał mi leżeć :happy:

Do góry