reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Przed ciąża oboje chcieliśmy córeczkę nawet dwie, ale jak się dowiedziałam że ma być chłopak to musiałam się najpierw z tym przespać, lecz na drugi dzień już było mi obojętne:p
Więc teraz jest mi obojętne czy córa czy synuś byle już wiedzieć:D

reklama
[QUtryOTE=minisia;10524906]Gratulujekudanuch wizyt co do glukozy ja mam przyjsc z tym: Zobacz załącznik 611835 wiec juz sie nie boje bo to w smaku jest ok:)

a co to jest wogole u nas tego nie ma ble nawet cytryny nie mozna mam nadzieje ze przezyje we wtorek[/QUOTE]
To jest energy drink :)
No nie wiem dlaczego akurat to ale tak mi kazano a ja sie ciesze bo to co w Pl daja do wypicia to jakis koszmar

Ja po dzisiejszym badaniu glukozy, powiem Wam nie było źle, a nawet mi smakowało:p Oczywiście miałam ze sobą cytrynkę i napój jest spokojnie do wypicia jeśli ktoś lubi słoduchy:D

Wczoraj miałam wizytę. Wszystko cacy. Młody poprzecznie leży, tradycyjnie zasłaniał buzię i świecił klejnotami ;)
Wyniki ok. Po obciążeniu glukozą miałam 118, więc jest dobrze. Siku w porządku. Na plusie mam 7,5kg
Następna wizyta 31.03

Trzymam kciuki za wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&&&

no i ja tez juz po smakowalo hehe przezylam oki tez wporzadku wyniki wiec w nagrode se kupilam 2 paczki.dobrze ze w tym roku nie musze ich w pracy robic wkoncu bo mamy zaplanowane ok 60 tysiecy i chyba bym tam padla :-)

reklama
Do góry