reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Lasotka- gratuluję wizyty, dobrze, ze wszytsko w porządku, może następnym razem Twój synuś pokaże buziulkę:)
Siva- jestem pod wrażeniem, że glukoza Ci posmakowała, ja jak sobię tylko przypomnę to źle mi się robi. Niby badanie jak badanie, ale ja naprawdę wspomniam je drastycznie, wolę te igły i pobieranie krwi, niż picie słodkiego ulepku.

reklama
Wczoraj miałam wizytę. Wszystko cacy. Młody poprzecznie leży, tradycyjnie zasłaniał buzię i świecił klejnotami ;)
Wyniki ok. Po obciążeniu glukozą miałam 118, więc jest dobrze. Siku w porządku. Na plusie mam 7,5kg
Następna wizyta 31.03

Trzymam kciuki za wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&&&

Gratuluje udanej wizyty :-) taki bezwstydny ten Twój synus ;-)

Wczoraj miałam wizytę i usg i już wszystko jasne :tak: Będziemy mieli drugą córeczkę, jak powiedział doktor nie na 99%, nie na 200% ale na milion% :tak: Maleństwo rozwija się książkowo, waży 797g, wszystkie wymiary odpowiadają wiekowi ciąży. Sprawdziliśmy jeszcze raz wszystkie narządy - wszystko jest ok :tak:Od ostatniej wizyty przybrałam tylko 1kg, ale doktor stwierdził, że przy moich dobrych wynikach (cukier, kortyzol) i dobrych parametrach maleństwa daje mi spokój :tak:Teraz pozostaje wybrać imię i czekać na czerwiec :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&

reklama
Do góry