reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Wczoraj piłam 75 g glukozy i wynik 152 przy normie do 140 nie wiem czy lekarka uzna to za cukrzycę ,bo przy poprzedniej ciąży miałam niestety.Hemoglobina 11,3 .Dobrze ,że dzisiaj mam wizytę to się wszystkiego dowiem.

reklama
misio moze ci kazac zrobic jeszcze raz, pewnie diete zmodyfikować, ja musiałam powtarzac w poprzedniej ciazy.Ale jak mialas juz to moze ci potwierdzic

witam sie po wizycie :)

glukoza wypita, krew oddana niestety wyników brak ponieważ tu nie podają natychmiast :no: ale lekarka mówiła że bedą sie ze mna kontaktować gdyby było coś cie tak!!!

Z dzidzią wszystko w porzędku wprawdzie usg mi dzisiaj nie robiła bo też mówiła że skoro mam taką wiercipięte to musi być oki :-D

No i na koniec małe załamanie - moja waga - koszmar ja przekroczyłam 100 i chyba mam strasznego doła :no:

Ja czekam na wejscie po raz 3 gdyz probuja uchwycic pelny zoladek poza tym maluda fika I jest ok serduszko, nerki wszystko jak trzeba I uwaga dziewczynka. ..no mial byc chlopiec ale wazne zeby zdrowe bylo :) szczesliwi czekamy na koniec badania zdjecia wkleje pozniej :)

Kochane GRATULUJĘ udanych wizyt!!
My byliśmy 4.02. z dzidzią ok, chociaż na usg nic nie pokazała, poza ziewaniem, taka była znudzona :) ogólnie rozwija się prawidłowo. Jak tak dalej będzie rosnąć to przewidywana jej waga 3500g :) piszę jej, bo lekarz jest pewien, że dziewczynka, ale ja nie chcę się rozcarować, więc na razie mówię, że to po prostu MOJA DZIDZIA :) Następna wizyta 4.03 więc musimy jeszcze trochę poczekać. Ściskam wszystkie mamusie :)

reklama
Do góry