reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Gartuluje ja jeszcze 2 tyg do polowkowego. Dawno się tak nie bałam . Mam nadzieje,ze i moje cudo bedzie mialo zdrowe serduszko.
a czemu mialo by byc inaczej ?? wlacz pozytywne myslenie!!!!
ja mam tydzien do wizyty i juz mnie skreca
Mea ja cudem i moje dwie siostry jestesmy zdrowe jak juz kiedys pisalam u nas genetyczna wada serca w rodzinie. Dwojka mojego rodzenstwa umarla na wade serca . Moja cora zdrowa i chwala Bogu i z zwiazku z tym mam jechac na usg do dpecjalisty. Lekarz powiedzial ze serduszko cale (moj brat mial polowe seruszka)i przeplyw tez dobry ale boje sie. Lekarz inny powiedzial ze co drugie pokolenie moze miec wade a inny ze to bez znaczenia... wiec czlowiek sie boi zwyczajnie .
Monia nie moze byc inaczej! Tlumacz sobie co ma byc to bedzie, mnie to troche uspokaja.Gartuluje ja jeszcze 2 tyg do polowkowego. Dawno się tak nie bałam . Mam nadzieje,ze i moje cudo bedzie mialo zdrowe serduszko.
Mam nadzieje ze z mezem juz lepiej? Trzymaj sie dzielnie!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea ja cudem i moje dwie siostry jestesmy zdrowe jak juz kiedys pisalam u nas genetyczna wada serca w rodzinie. Dwojka mojego rodzenstwa umarla na wade serca . Moja cora zdrowa i chwala Bogu i z zwiazku z tym mam jechac na usg do dpecjalisty. Lekarz powiedzial ze serduszko cale (moj brat mial polowe seruszka)i przeplyw tez dobry ale boje sie. Lekarz inny powiedzial ze co drugie pokolenie moze miec wade a inny ze to bez znaczenia... wiec czlowiek sie boi zwyczajnie .
tak tak - zapomnialam ... ale tobie w takim razie szczegolnie potrzebne jest pozytywne myslenie ... wplywu na to nie masz wcale wiec pozostaje czekac i pozytywnie sie ustawic
Bedzie dobrze, Twoja corcia jest zdrowa to i kolejny maluszek bedzie :-* :-* musi! &&&&&& za to bardzo mocno sciskam :-*
Jak wroce do domu to przesle Ci link na PW do jakiegos dobrego specjalisty w Lodzi , co znajoma mojej mamy goraco nam polecala.
Jak wroce do domu to przesle Ci link na PW do jakiegos dobrego specjalisty w Lodzi , co znajoma mojej mamy goraco nam polecala.
Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki. Skodzia ja mam do dr janiak jechac ona najlepsza od usg kardiolog. Ona w matce polce przyjmuje i diason. Jutro bede dzwonic i sie umawiac. Ponoc 300 zl kosztuje usg ale dla mnie nie ma znaczenia kasa. Wazne zeby bylo ok. Bo za wczasu mozna tez leczyc.