emotion_sickness
mama szkrabusia =)
widze
to juz zadnych watpliwosci raczej nie ma
[sorki cos mi forum szwankuje]
to juz zadnych watpliwosci raczej nie ma
[sorki cos mi forum szwankuje]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie ma
Ale jak zdarzają się cuda, że kobieta myśli, że jest w pojedynczej ciąży, a na porodówce rodzą się bliźniaki, to myślę, że wszystko może się zdarzyć;-)
Dziewczyny gratuluje synusiow i corosiow ;-)!
Ja po wizycie u mojej gin. Uspokoiła mnie troszkę, kazała się nie martwić na zapas. Powiedziała ze trzeba to po prostu obserwować, ze powinno się samo 'naprawić' a jeśli nie to nie SA to ciężkie wady, ze dzieciaczki normalnie z tym żyją, oczywiscie SA ograniczenia dla nich wysilkowe i trzeba to kontrolowac systematycznie ale rozwijają się prawidłowo.
Zmierzyła mi szyjkę - 3,5 cm, muszę zacząć jeść więcej produktów z żelazem żeby mnie anemia nie dopadla bo hemoglobina mi spadla .
Ja też, dwójeczka za jednym zamachem Ale dla mnie to jest nie do wyobrażenia, że w dzisiejszych czasach takie rzeczy się zdarzają. Ale nawet ostatnio w kolejce do mojej gin, rozmawiały dwie babeczki i jedna pyta drugą jak tam dzieciaczek się chowa, a ta, że na porodówce okazało się, że ma bliźniaki. Szok
tekla a to crp [badanie - chhba tak sie nazywalo] kiedy bedziesz miala wynik?
Gaska jak dlamnie super wiadomosci
U mnie juz troszkr gorzej robi mi sie rozwarcie z tego to twardnienia brzucha w sobote do szpitala na kontrolne usg. Wiec tylko musze wytrzymac szczesliwie do 30 tyg.
a no w sumie.. ja kiedys tu tez pisalam o kuzynce mojej kolezanki - miala miec blizniaki chlopca - a drugie niewiedzieli co.. i pozniej okazalo sie ze miala chlopca + parkeChyba nie ma
Ale jak zdarzają się cuda, że kobieta myśli, że jest w pojedynczej ciąży, a na porodówce rodzą się bliźniaki, to myślę, że wszystko może się zdarzyć;-)