reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Kaira, a nie myślą o tym żeby załozyc szew lub krążek?
Na chwilę obecną pobrali wymazy, juz właczyli antybiotyk na wszelki wypadek, crp mam zawsze wysokie, leukocyty i ob wiec jest stan zapalny, ja mam guza na węzłach chłonnych i to on może siać,mialam go wyciąc ale nie zdąrzyłam.Plan jest taki żeby sprawdzać teraz co chwilę co się dzieje wiec bede mieć co chwile usg, i wtedy będa dalej działać.CZasem może być tak że nie można założyć szwów i trzeba leżeć z nogami do góry.
szew zakładaja od 2,5 do 1,6 cm ,krązki zakładająu nas powyżej 23 tyg i podobno często dochodzi do infekcji
Kciuki za dzisiejsze wizyty

reklama
Na chwilę obecną pobrali wymazy, juz właczyli antybiotyk na wszelki wypadek, crp mam zawsze wysokie, leukocyty i ob wiec jest stan zapalny, ja mam guza na węzłach chłonnych i to on może siać,mialam go wyciąc ale nie zdąrzyłam.Plan jest taki żeby sprawdzać teraz co chwilę co się dzieje wiec bede mieć co chwile usg, i wtedy będa dalej działać.CZasem może być tak że nie można założyć szwów i trzeba leżeć z nogami do góry.
szew zakładaja od 2,5 do 1,6 cm ,krązki zakładająu nas powyżej 23 tyg i podobno często dochodzi do infekcji
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Trzymaj się dzielnie :*

Gaska jak dlamnie super wiadomosci
U mnie juz troszkr gorzej robi mi sie rozwarcie z tego to twardnienia brzucha w sobote do szpitala na kontrolne usg. Wiec tylko musze wytrzymac szczesliwie do 30 tyg.

mam tylko nadzieje ze masz wygodne lozko i kompa przenosnego badz tablet :)
tylko jak ogarniesz opieke nad mala jak ty bedziesz musiala lezec ?? jakos tego sobie nie wyobrazam ...

no i zakladam ze lezec bedziesz w domu !!! setnemu nie zycze tyle czasu w szpitalu !!

mam tylko nadzieje ze masz wygodne lozko i kompa przenosnego badz tablet :)
tylko jak ogarniesz opieke nad mala jak ty bedziesz musiala lezec ?? jakos tego sobie nie wyobrazam ...

no i zakladam ze lezec bedziesz w domu !!! setnemu nie zycze tyle czasu w szpitalu !!
Wiec mała z dziadkami, potem bajki i powrót męza.Mam laptopa, no i kupiłam sobie wygodny narożnik.Ja mam nadz ze następne tygonie na nim spedze.
A jakoś pobyt w szpitalu mi się nie uśmiecha. A brzuch jak sie napinał tak sie napina mimo wszystko

Wiec mała z dziadkami, potem bajki i powrót męza.Mam laptopa, no i kupiłam sobie wygodny narożnik.Ja mam nadz ze następne tygonie na nim spedze.
A jakoś pobyt w szpitalu mi się nie uśmiecha. A brzuch jak sie napinał tak sie napina mimo wszystko
Oj to niedobrze, ale mam nadzieję że szybko wrócisz do domu :*

Jak to twardnienie się objawia? Tak jak przy zaparciach brzuch jest jak balon czy po prostu czuje się skurcze bezbolesne? Bo wszyscy o tym mówią często, a ja nie do końca wiem o co kaman, do czego to jest podobne, do jakiego uczucia?

Skodzia ja jestem jeszcze w domu.
Brzuch się spina, zaczyna się skurczać.Jeśli sie tak dzieje ze nie boli jest to ok, jeśli boli to trzeba brać leki

reklama
Czesc dziewczyny.
Powizycie wszystko dobrze.
Dziecie ma 20 cm i wazy 240 gram.
Mea jak chcesz mozesz u mnie juz napisac,ze chlopiec.
Pozniej lub jutro wstawie fotki.
Jedno foto jest na ktorym dziecie ma rozlozone nozki i ewidentnie widac pisiorka:-p

Kasa chorych po nowym roku znowu powprowadzala zmiany i juz wiyzyty beda co 4 a nie co 3 tygodnie jak do tej pory.
Nastepny raz wizytuje 6 lutego.

Do góry