reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Monisia gratuluje synusia :-)
Ja chyba ostatnia dowiem sie jaka plec ma moje bejbe, choc rodze jako jedna z poczatku czerwca ;-)
A dzisiaj na wizycie 2kg do przodu. Lekarz przylozyl detektor tetna i pieknie bilo serduszko :-). Szyjka bardzo wysoko elegancka. Na nastepna wizyte mam zrobic mocz, morfologie i cos tam jeszcze. Cisnienie 125/75.
USG polowkowe 14 stycznia. Jakos dotrwam :p

Super, że wszystkie wizyty szczęśliwe!

Gratuluję poznania płci.

Skodzia, a jak łożysko? Podniosło się? Ja mam połówkowe dzień po Tobie, 15 stycznia;) Też zobaczę co z łożyskiem?

Aparatka, nawet nie wiesz jak się cieszę z Twoimi wynikami! Cudo, miód, malina!!!

cieszę sie z udanych wizyt i gratuluje ponaania płci, ale wam zazdroszcze...

ja tez po wizycie, wyniki w normie, szyjak zamknieta, słyszałam bicie sedruszka maluszka, niestety była to wizyta bez usg więc płci jeszcze nie znam, połówkowe mam zrobic po 13 stycznia i wtedy sie okaże... niemoge sie doczekać

reklama
cieszę sie z udanych wizyt i gratuluje ponaania płci, ale wam zazdroszcze...

ja tez po wizycie, wyniki w normie, szyjak zamknieta, słyszałam bicie sedruszka maluszka, niestety była to wizyta bez usg więc płci jeszcze nie znam, połówkowe mam zrobic po 13 stycznia i wtedy sie okaże... niemoge sie doczekać
Mia to widze ze nasi lekarze podobnie podchodza, moj mowi ze polowkowe minimum od 20 tyg. Ale fajnie chociaz bylo serduszko uslyszec. Kolejna wizyte mam 24 stycznia. A USG 14.

Do góry