reklama
Monisia gratuluje synusia :-)
Ja chyba ostatnia dowiem sie jaka plec ma moje bejbe, choc rodze jako jedna z poczatku czerwca ;-)
A dzisiaj na wizycie 2kg do przodu. Lekarz przylozyl detektor tetna i pieknie bilo serduszko :-). Szyjka bardzo wysoko elegancka. Na nastepna wizyte mam zrobic mocz, morfologie i cos tam jeszcze. Cisnienie 125/75.
USG polowkowe 14 stycznia. Jakos dotrwam
Ja chyba ostatnia dowiem sie jaka plec ma moje bejbe, choc rodze jako jedna z poczatku czerwca ;-)
A dzisiaj na wizycie 2kg do przodu. Lekarz przylozyl detektor tetna i pieknie bilo serduszko :-). Szyjka bardzo wysoko elegancka. Na nastepna wizyte mam zrobic mocz, morfologie i cos tam jeszcze. Cisnienie 125/75.
USG polowkowe 14 stycznia. Jakos dotrwam
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Monisia gratulacje!
L
ladybird76
Gość
izabela...
Fanka BB :)
skodzia, dobre wieści z wizyty a płeć pewnie poznasz już niedługo :-)
aparatka, cieszę się bardzo z twoich dobrych wyników :-)
aparatka, cieszę się bardzo z twoich dobrych wyników :-)
Nie ma wyjscia :-) ale chcialabym juz teraz zarazMonisia gratuluje synusia!!!!
Skodzia super ze po wizycie wszystko dobrze! Pewnie ze dotrwasz do 14 ;-) tyle czasu juz wytrzymalas to tydzień jeszcze dasz radę :-)
Dziekuje Izo :-*
mia_
cieszę sie z udanych wizyt i gratuluje ponaania płci, ale wam zazdroszcze...
ja tez po wizycie, wyniki w normie, szyjak zamknieta, słyszałam bicie sedruszka maluszka, niestety była to wizyta bez usg więc płci jeszcze nie znam, połówkowe mam zrobic po 13 stycznia i wtedy sie okaże... niemoge sie doczekać
ja tez po wizycie, wyniki w normie, szyjak zamknieta, słyszałam bicie sedruszka maluszka, niestety była to wizyta bez usg więc płci jeszcze nie znam, połówkowe mam zrobic po 13 stycznia i wtedy sie okaże... niemoge sie doczekać
karolq8
Mia super ze ok:-) a do 13 szybko zleci:-)
reklama
Mia to widze ze nasi lekarze podobnie podchodza, moj mowi ze polowkowe minimum od 20 tyg. Ale fajnie chociaz bylo serduszko uslyszec. Kolejna wizyte mam 24 stycznia. A USG 14.cieszę sie z udanych wizyt i gratuluje ponaania płci, ale wam zazdroszcze...